.

Чанта-портфейл Omio по рамото за Galaxy S23 Plus с Отделения за карти, Държач, Джоб с цип, Подвижна Каишка през рамото ми, за жени и Момичета, Панти Кожа Магнитна Закопчалка, К?

Чанта-портфейл Omio по рамото за Galaxy S23 Plus с Отделения за карти, Държач, Джоб с цип, Подвижна Каишка през рамото ми,

BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

[Калъф-портфейл, който е съвместим с Galaxy S23 Plus] с Нов дизайн, магнитен квадратен калъф за телефон с цип, е съвместим само с Galaxy S23 Plus (6,6 инча), не е съвместим с други модели размерМоля, уверете се, че вашият модел телефон Galaxy S23 Plus, преди да купите.Ако сте го закупили по погрешка, моля, обърнете се за помощ към центъра за обслужване на клиенти.По всички други въпроси, моля не се колебайте да ни пишете за първи път.Ние ще коригираме това за вас в рамките на 24 часа. [Противоударная защита на цялото тяло и приятни усещания] е Изработен от висококачествена мека изкуствена кожа и меки силиконови материали tpu, съчетава в себе си 4 кв. защитни краища и ръбове от TPU, които действат като рамка на бронята, която е ультралегким и тънък, за да отговарят на целия мобилен телефон, осигурявайки по-добра защита и по-добро усещане в ръката.Удобно захващане и противоскользящий дизайн улесняват задържане и използване на Galaxy S23 Plus. [Удобна поставка и перфектен дизайн отделения за карти] Тази чанта-портфейл Galaxy S23 Plus може да се използва като поставка.Можете да гледате предаването, за да учат, работят и т., Тази чанта-портфейл за телефон се доставя с три слота за карти и каишка с цип, в него могат да се поберат до 3-4 карти.Можете да носите със себе си документ за самоличност, кредитна / дебитна карта или шофьорска книжка, малко пари и монети, без да има при себе си обемисти чантата си.Ще откриете, че плащането е много лесно!. [Каишка за каишка за през рамо] Калъф square Wallet cover оборудвана с подвижна каишка през рамото си, който, без съмнение, придава на телефона безкраен блясък.Хубава дантела е много полезна, за да се излезе от дома си и да пазарувам, особено когато ръцете ви са много заети, например, ние държим в ръцете на дете или за твърде много неща и т., Можете да го носите като чанта за телефон или през рамо, напълно освобождаване на ръце!. [Допълнителна защита на обектива на камерата и на екрана] Тази чанта-портфейл, възникнал около камерата, повдигна край на обектива в 2 мм и повдигна ръба на екрана на 1 мм осигуряват цялостна професионална защита на лещата и екрана на телефона.Точно рязане може да защити всеки отвор за камерата.От драскотини и ежедневно износване.Той е идеален за ежедневна употреба. (Забележка : Ако търсите за един и същ калъф за телефон, но различни модели, можете да го намерите в нашия магазин).Чанта-портфейл с държач за карти е съвместим само със Samsung Galaxy S23 Plus 6,6 инча.

Декларирани характеристики