.

UKCOCO Водни Растения Зелен Декор Ботаническата Декор Artificiales para Растения Аквариумный Декор Растения Декор Растения Аквариум Имитация на Водни Растения и Малки 20 бро?

UKCOCO Водни Растения Зелен Декор Ботаническата Декор Artificiales para Растения Аквариумный Декор Растения Декор Растения

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Украса от растения за аквариум : Подходящ за аквариум с рибки, позволява на вашите домашни любимци да играят и да се скрият, хубав пейзаж в аквариумаВодни растения Декор на аквариум за рибки : Можете да декорирате аквариум с рибки тези изкуствени растения.Цветя за аквариум : Изработени от материал, безопасен за водата и вашите домашни любимци.Декор на аквариум за риби : Изработен е от материал, който гарантира сигурност и защита на околната среда.Аксесоари за ландшафта : Осигурете място, където рибите може да се скрие и да играят с нея.Украса от растения за аквариум : Подходящ за аквариум с рибки, позволява на вашите домашни любимци да играят и да се скрият, хубав пейзаж в аквариума.Водни растения Декор на аквариум за рибки : Можете да декорирате аквариум с рибки тези изкуствени растения.Цветя за аквариум : Изработени от материал, безопасен за водата и вашите домашни любимци.Декор на аквариум за риби : Изработен е от материал, който гарантира сигурност и защита на околната среда.Аксесоари за ландшафта : Осигурете място, където рибите може да се скрие и да играят с нея.Осъществяване Списък на 20 x украса Особености -Материал : PVC пластмаса, керамични ботаническата интериор - Цвят : Разноцветни имитированные водни растения -Размер : 8,00 X8,00 X4,00 см / 3,14 X3,14 X1 украса за аквариум. -Може да се украсяват със зелени растения за аквариуми, аквариум с рибки и дори за мебели за дома и офис маси. -Керамична основа, не съдържа вредни вещества и има добра стабилност в условия на воден пейзаж. -Дайте възможност на вашите домашни любимци сигурно скривалище в аквариума, направете вашия аквариум по-енергични малки. -Произведен от материал, който е безопасен за вода и водни растения за вашите любимци. -Реалистично билкови украса попълнете вашия аквариум живи изкуствени растения.Описание на продукта Зелени растения Очарователни и мини бижута реалистична форма и фини работи, необходими за микро-ландшафтно озеленяване със собствените си ръце. изкуствен аквариумный цвете Тази изкуствената симулация на трева за аквариума е направена от висококачествен материал за трайни и практично използване.растения аквариум, Превръщайки аквариума в красив и реалистичен пейзаж.

Декларирани характеристики