.

Qisogy Цвете Сватба Шнола за Коса Реколта Розата е Цветето на Нокът Клип на Сватбени Декорации Шапки Шнола за коса Кристални Щипки за коса Аксесоари, Сватбени Декорац?

Qisogy Цвете Сватба Шнола за Коса Реколта Розата е Цветето на Нокът Клип на Сватбени Декорации Шапки Шнола за коса Кристални

BGN 5.67

Сума
Налично за поръчка

Игли за шапки във формата на сватбени цветяПодробна информация за продукта : Продуктът е ръчна изработка. Размер : както е показано.Цвят : злато с бяла.Материали : качествена сплав / смола.Закопчалката : скоби-ноктите.Стил : Френски, елегантен и лъскав. 1 брой в опаковката. Малка шнола за коса във формата на цвете роза.Дизайн на продукта : Уникално и страхотно бижу, може да се използва за задоволяване на различни нужди, всеки стил е бил внимателно проектиран от дизайнера.Уникална форма, вари се фрази.Използва се за придаване на вашата прическа по-многослойни вид, това е страхотно украшение за всеки ден.Шнола за коса с бяла роза разкрасяване на сватбена прическа.Подарък за повод : Проста елегантност и сложен край, не само за ежедневна употреба от жени, но също така може да се използва за сватби, партита, абитуриентски бал, фотография, официални събития, срещи, банкет и т. Златна кристален шнола за коса с цветя модел.Идеален подарък : Нашите фиби за коса са идеални подаръци за св. Валентин, Коледа, сватба, годишнина, рожден ден и много други празници.Можете да го закупите за своята приятелка, най-добрия си приятел, сестри, дъщери, съпруги и майки, или можете просто да го оставите за себе си, във всеки случай това е добър избор.Реколта сватбени щипки за коса, прическа.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми с качеството, след получаване на продукта, моля, свържете се с мен възможно най-скоро и запазете етикета за връщане и замяна е като нова.Ние ще направим всичко възможно, за да ви е чудесен опит за пазаруване.Малка шнола-нокът в ретро стил с рози.To запазете красотата на заколок за коса, моля, отстранете ги преди къпане, лягане, къпане или миене. Избягвайте контакт с вода и сапун, химикали, парфюми, лосиони и Cosmetics.Do не дърпайте прекалено при носенето. Моля, поставете го в кутия за бижута, ако го няма в опаковка se.-Забележка Ако имате някакви въпроси относно описанието на стоката, политиката за връщане и инструкциите за доставка, моля не се колебайте да се свържете по електронната поща connect.-Благодаря ви много за вашата покупка!.

Декларирани характеристики