.

KeLang Омбре Цветен Свободен Перука с Дълбока Вълна от 13x4 От Естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанный за Черни Жени P18/613, Светли Перуки На Дантели 150% Плътн?

KeLang Омбре Цветен Свободен Перука с Дълбока Вълна от 13x4 От Естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанный за Черни

BGN 114.50

Сума
Налично за поръчка

Перуки от човешка коса на дантели Материал : 100% необработени естествени човешки косми, събрани от здрав млад донорБуйни и гъсти от горе до върха. Косата с плътност на 180% ги правят по-естествени при чорап.Високи стандарти за ръчно изработени : качество на изработката.Възли на косата са много малки и могат да бъдат обесцвечены.Никакви къси малки косъмчета с цип отгоре.Никакви странни слоеве.Не се вижда патица.Дизайн на шапки за перуки с прозрачна дантела отпред HD : тя лесно се съчетава, независимо от това, какъв сте на цвят. идеално се съчетава с кожата, невидим и дишаща.Шапчица среден (21,5 - 22,5 инча), с 4 расческами и 2 еластични регулируеми джапанки Подходящи за повечето хора.Предварително выщипанный натурален косата е с детски коса около: Перука от човешка коса на дантели отпред ви предлага много естествена космения покривка.Не спутывается, не добри.Могат да бъдат променени, тъй като вашата собствена коса. По-бърза доставка : 1-3 работни дни, 30 дни Политика за връщане и без причина.Изпратено от нас. Перфектно сервизно обслужване за да се гарантира вашето удовлетворение.Цветни свободни перуки с дълбока вълна от 13x4 отпред на дантели, човешка коса, предварително выщипанные за черни жени P18/613, светли перуки с предна част от дантела 150% плътност, P18/613, светли перуки с омбре, човешка коса, предварително выщипанные за черни жени, цветни свободни перуки с дълбока вълна от 13x4 отпред на дантели, човешка коса.

Декларирани характеристики