.

Калъф zZjoOoj за Oneplus 11 с защитно фолио за екрана 6,7 инча (2 опаковки, Гъвкави филми от TPU), HD прозрачно фолио, съвместима с отпечатъци от пръсти, Прозрачна гъвкава амортиз?

Калъф zZjoOoj за Oneplus 11 с защитно фолио за екрана 6,7 инча (2 опаковки, Гъвкави филми от TPU), HD прозрачно фолио, съвместима

BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

【Съвместими модели】 Работи за Oneplus 11 6 【Гъвкав защитен слой е от TPU】Защитно фолио за екрана използва нанотехнологии с бавен отскок и е изработена от гъвкав материал TPU ultra-thin screen protector.Свойства на защита от надраскване и самолечение позволи на филма да се възстановява след незначителни драскотини. запазват първоначалния си наситен цвят на екрана. 【Лесна инсталация】 Лесна инсталация и липса на остатъци при изтриване.При инсталиране просто внимателно почистете чистачките след изравняване, за да се избегне образуването на мехурчета.Моля, търпеливо изчакайте, малки драскотини автоматично ще бъдат премахнати в рамките на 24 часа. 【Здрава и пълна защита】 Висококачествени материали от чист течен силикон, осигуряващ мека дръжка, която никога не е деформиран и няма да се развали, както и лесно за почистване.По-високо стърчащи край защитава който излиза на фотоапарата и телефона от падане, удари с лицето нагоре или надолу.Ултра тънък, с малко обем за защита на телефона, без всякакво натоварване. 【Гаранция за качество】 Ние гарантираме високо качество на нашите продукти и предлагаме професионално сервизно обслужване.Ако имате някакви проблеми след получаване на стоката, моля свържете се с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, ние безусловно обменяем го или ще възстановим парите си в пълен размер.Начин да се свържете с нас на : "акаунт на услуги"-> "История на поръчките"-> "Продавач"-> "задай въпрос" в акаунта на услугата.Работи за Oneplus 11 6.Вие ще получите 1 бр. гъвкави защитен филм от TPU за екрана.

Декларирани характеристики