.

[2 в 1] Калъф LETOID за Apple Watch Series 8 и 7 с фолио 41 мм за екрана - Твърда рамка броня от КОМПЮТЪР, Вграден в Предната панел от закалено стъкло, защита отпред и отзад на 360 граду?

[2 в 1] Калъф LETOID за Apple Watch Series 8 и 7 с фолио 41 мм за екрана - Твърда рамка броня от КОМПЮТЪР, Вграден в Предната

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[Съвместими модели] Калъф LETOID apple watch е съвместима само с Apple watch серия 8 и 7 41 мм НЕ е СЪВМЕСТИМА с другите серии на Apple Watch. [Защитен калъф "2 в 1"] Калъф LETOID за Apple watch серия 8 и 7 е изработен от висококачествен твърд материал за КОМПЮТЪР с вграден предпазно фолио, изработени от закалено стъкло 9 H.Тези защитни фолиа, изработени от закалено стъкло 9 H осигуряват оригинално докосване, както конструкция "2 в 1" защитава часовника от надраскване, пукнатини и удари на 360 градуса. [Ежедневно водоустойчив] Вграден о пръстен в корпуса Apple watch series 8 и 7 с диаметър 41 мм не дава възможност за попадане на вода върху екран, ефективно предотвратяване попадането на влага в ежедневието между корпус и екран часа, без това да повлияе на сетивна чувствителност i Watch.Олеофобное покритие на повърхността закалено стъкло не води до неговото натрупване на вода в горната част на часовника. Забележка : Не е подходящ за дълбока хидроизолация, като гмуркане, плуване на открито и т. [Точни дупки и простотата на инсталиране на] Зареждайте директно, не е нужно да се свали корпус часа и каишка.Точно рязане осигурява достъп до всички контроли, бутони, датчикам и функции Apple Watch.В комплекта е включен инструмент за премахване на корпуса, позволява да го свали, без да вредят на вашите iwatch.Какво получавате : 1 x корпус Apple Watch series 8 и 7 41 mm (предно корпус + задната част на кутията), 1 x инструмент за премахване, 1 x инструмент за почистване. [Качествено обслужване] Персонализирайте своите iwatch в различни популярни цветове според вашето настроение и дрехи в ежедневието си и ще получите солидна защита.Ако установите някакви драскотини, пукнатини, повреди или купили не една и модел, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашият екип за поддръжка е готов да ви помогне.

Декларирани характеристики