.

Централен колан за Oculus Quest 2, каишка Halo Elite и набор от силиконови облицовки за лице за Oculus/ Сменяеми Аксесоари с Метарегулировкой за виртуална реалност - Намаляват на?

Централен колан за Oculus Quest 2, каишка Halo Elite и набор от силиконови облицовки за лице за Oculus/ Сменяеми Аксесоари

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? По-малко натиск върху лицето и е идеалният подарък за Свети Валентин – Комплект шапки колани Jayol позволява ефективно и равномерно разпределя натиска под различни ъглиУникален дизайн "полета шапки" позволява значително да се намали налягането върху лицето, че е много по-добре, отколкото каишка Quest 2 elite. ? По-комфортно усещане в игрите – Благодарение на новия технологичному материал memory foam и ABS-пластику той не само е дишаща и лека, но и ще направи играта по-комфортен.И той използва ротационен метод за регулиране, която позволява да се насладите на игра на 360 градуса с още по-голямо потапяне. ? Регулируем размер, подходящ за играчи от всички възрасти – просто натиснете кръг бутона завоя отзад, можете свободно да регулирате размера на слушалки, така че не трябва да се колебаят, защото не може да потвърди подходящ размер на друга глава.Това е перфектният партньор за вашия Oculus Quest 2. ? Лесна инсталация –Jayol винаги отделя специално внимание на детайлите на продукта, дизайн на велкро позволява лесно да се свали, да се чисти и да определят проекти от полиуретанова пяна, така че да не се притеснявате за това, как да се справят с нея, ако тя се боядиса. ? Гаранция за липса на риск– ние ще предоставяме и гаранция от 1 година и възстановяване в рамките на 30 дни без причина.Можете да получите висок клас каишка за главата и силиконовата маска за лице, както и професионално обслужване на клиенти преди и след покупката.Jayol обновен централен колан за Oculus Quest 2 x 1. Силиконов калъф за лицето x 1. Калъф за лице : 100% приятна за кожата на силикон.Каишка за главата : ABS-пластмаса, кожа. 1 х Каишка Halo. 1 х Каишка Halo.Въпреки това, което Oculus Quest 2 е невероятно лесен за използване, можете да си купите много различни аксесоари, които ще направят опит за виртуална реалност още по-удобно, вълнуващо и трайна.Комплект шапки колани Jayol Quest 2, които ефективно увеличават комфорта при носене.Добре дошли във Виртуалния свят !.Какво Можете Да получите.

Декларирани характеристики