.

Тангкула 4 Подножието Надуваема Тиква за Хелоуин с Шапка и led Подсветка, Надуваеми Украса за Хелоуин, Празнични Украси на открито на Закрито, Надуваеми Осветени Тик?

Тангкула 4 Подножието Надуваема Тиква за Хелоуин с Шапка и led Подсветка, Надуваеми Украса за Хелоуин, Празнични Украси на

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?Прекрасна форма дизайн на корпуса? : Обща височина-4 метраТой е достатъчно голям, за да могат да се издуват, и не може да се пренебрегне в празнична атмосфера.Шапка вещица създадена така, че тя да се различава от други тикви и лесно да се привлече вниманието на минувачите. ?Конструкция за бързо надувания? : Тази тиква с водоустойчив вентилатор, който може да надуваться много бързо.Не е необходимо да купувате допълнително надувное оборудване, както и да го надувания не трябва да харчи повече енергия.Издишва се случва толкова бързо, колкото и вдишването на въздуха. ?Модулният дизайн на осветителни тела? : Модулни осветителни тела може да помогне тыквам светят през нощта.Най-доброто време за Хелоуин - това е тази нощ.Това може да бъде не само център на фестивала, но и източник на светлина в тъмнината. проводник с дължина 6 метра, осигуряват достатъчна дължина, за да се свържете към източник на захранване. ?Фиксирана и сгъваема конструкция? : Тя също има въже и 2 вилици, за които може да се монтира на пода.Дори ако в нощта на Хелоуин духа силен вятър, не е нужно да се притеснявате за това, че го отнесе вятъра.Това може да остане с вас завинаги това звучи невероятно, но всичко е вярно!. ?Лесна употреба и почистване? : Тази сгъване тиквата е много лесно да се съхранява, тя няма да отнеме твърде много място и може да се използва повторно през следващата година. Кърпа за татуировки 190 T доста лесен за почистване, просто трябва да го търка, и вие веднага ще получите нова!. ?Прекрасна форма дизайн на корпуса? : Обща височина-4 метра.Той е достатъчно голям, за да могат да се издуват, и не може да се пренебрегне в празнична атмосфера.Шапка вещица създадена така, че тя да се различава от други тикви и лесно да се привлече вниманието на минувачите. ?Конструкция за бързо надувания? : Тази тиква с водоустойчив вентилатор, който може да надуваться много бързо.Не е необходимо да купувате допълнително надувное оборудване, както и да го надувания не трябва да харчи повече енергия.Издишва се случва толкова бързо, колкото и вдишването на въздуха. ?Модулният дизайн на осветителни тела? : Модулни осветителни тела може да помогне тыквам светят през нощта.Най-доброто време за Хелоуин - това е тази нощ.Това може да бъде не само център на фестивала, но и източник на светлина в тъмнината.

Декларирани характеристики