.

4 Бр. Коледен Шаблони в Клетката, Шаблони в Клетката Бъфало, весела Коледа, Шаблони За Рисуване във Вид на Снежинки, Коледни Многократна употреба Шаблони от Mylar Diy, Дъ?

4 Бр. Коледен Шаблони в Клетката, Шаблони в Клетката Бъфало, весела Коледа, Шаблони За Рисуване във Вид на Снежинки, Коледни

BGN 4.79

Сума
Налично за поръчка

?Коледна тема : за многократна употреба шаблони от mylar са декорирани в коледна клетка бъфало, които добре се съчетават с коледна тематика и могат не само да придават на дома си индивидуален стил и очарование, но и да създаде по-весело и празнично настроение на празника ?Безопасни и нетоксични шаблони за еднократна употреба : - лесно почистване нашите шаблони на бъдни клетката, изработени от PET пластмаса с гладки ръбове, те могат да се мият директно с вода и сапун, и ги е много лесен за почистване след употреба; Освен това, те са меки и гъвкави, издръжливи на употреба. ?Удобен за използване : нашите шаблони в клетка от бъфало гъвкав за използване, подходящ за създаване на ярки картини в клетка от бъфало, можете просто да му върху обекта, който искате да украсите и след това да попълните празното пространство цвят, който ви харесва, просто играйте със своето въображение и творчество. ? Коледен подарък : можете да използвате тези коледни каре листове, подходящи за картички, дърво, стъкло, дрехи, цимент, стени, столове, тапети, врати и така нататък, е лесно да се въвеждат в къщата на празничната атмосфера.Освен това, това е добър подарък за вашите приятели, членове на семейството и други, които обичат проекти със собствените си ръце, за да споделя с тях забавно ръчно изработени. ? Че можете да получите : в комплекта са включени 4 броя коледни шаблони в клетка от бъфало, можете да изберете или да комбинирате им в съответствие със своето въображение, за да създадат различни стилове на рисуване, богати на мотиви и с подходящ размер, лесно, отговарящи на вашите различни нужди в рисувах. ?За гарантиране на 100% удовлетворение : Ако не сте напълно доволни от получените от вас трафаретами, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Коледната тема : за Многократна употреба шаблони от mylar са декорирани в коледна клетка бъфало, които добре се съчетават с коледна тематика и могат не само да придават на дома си индивидуален стил и очарование, но и да създаде по-весело и празнично настроение на празника.Коледен подарък : Можете да използвате тези коледни каре листове, подходящи за картички, дърво, стъкло, дрехи, цимент, стени, столове, тапети, врати и така нататък, е лесно да се въвеждат в къщата на празничната атмосфера.Освен това, това е добър подарък за вашите приятели, членове на семейството и други, които обичат проекти със собствените си ръце, за да споделя с тях забавно ръчно изработени.

Декларирани характеристики