.

Vinfgoes 20 фута Надуваема Арка Надуваема Ред на Стартиране на Финала Надуваема Арка с Банери и Воздуходувкой за Реклама на Търговски Партита, Спортни състезания (в Син?

Vinfgoes 20 фута Надуваема Арка Надуваема Ред на Стартиране на Финала Надуваема Арка с Банери и Воздуходувкой за Реклама

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

За разнообразни дейности на откритоЗа търговска реклама.За училищни спортни събития.За ръководството на изложбата.За обществено полезна дейност.Корпоративната реклама. 【Технически характеристики】 Външен размер : 20x5,2x11,5 метра, вътрешен размер : 15 фута широк и 9,2 метра висок.Надуваема арка е изработена от плат Оксфорд 210 D за увеличаване на продължителността на живот. 【Предпоставка включва】Идва с 1x вътрешен воздуходувом мощност 280 W, 4x тояги за заземяване, торби с пясък, с въжета. 【Лесна настройка】 Надувайте надуваема дъга, докато вътре не бъдат достатъчно въздух.След това го закрепете към земята с помощта на кол, тя да остане стабилна.Застегните на дъното с цип, за да се избегне изтичане на въздух или отворете ципа за бърза дефлация. 【Забележка】 Съхранявайте го на сухо място, не използвайте на открито в дъждовни дни и избягвайте остри предмети при използването му.Моля, не перекрывайте подаване на въздух по време на работа на вентилатора. 【Прилагането на】 на входа и на изхода на спортни събития. училищен спортен ден, празник или празник на детството събитие или събитие за набиране на средства на общността. 【Технически характеристики】 Външен размер : 20x5,2x11,5 метра, вътрешен размер : 15 фута широк и 9,2 метра висок.Надуваема арка е изработена от плат Оксфорд 210 D за увеличаване на продължителността на живот. 【Предпоставка включва】Идва с 1x вътрешен воздуходувом мощност 280 W, 4x тояги за заземяване, торби с пясък, с въжета. 【Лесна настройка】 Надувайте надуваема дъга, докато вътре не бъдат достатъчно въздух.След това го закрепете към земята с помощта на кол, тя да остане стабилна.Застегните на дъното с цип, за да се избегне изтичане на въздух или отворете ципа за бърза дефлация. 【Забележка】 Съхранявайте го на сухо място, не използвайте на открито в дъждовни дни и избягвайте остри предмети при използването му.Моля, не перекрывайте подаване на въздух по време на работа на вентилатора. 【Прилагането на】 на входа и на изхода на спортни събития. училищен спортен ден, празник или празник на детството събитие или събитие за набиране на средства на общността.Надуваема арка се използват за широк спектър от рекламни акции, но най-често се използва за означаване на линиите старт / финала на спортни мероприятия (разходки, тича с 5 км, маратони, колоездене, раса и т.

Декларирани характеристики