.

LUVI е Съвместим с iPhone 14 Pro Max, една Чанта-портфейл с държач за карти на Шийката на каишка през рамо, Чанта за съвсем малък, Каишка за Китката, Портфейл за Жени, Флип калъ?

LUVI е Съвместим с iPhone 14 Pro Max, една Чанта-портфейл с държач за карти на Шийката на каишка през рамо, Чанта за съвсем

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?【 Съвместимост 】 Хубава чанта-портфейл с притежателя на карта, който е съвместим с i Phone 14 Pro Max ?【 Материал премиум-клас 】 е Изработена от висококачествена здрава, еластична изкуствена кожа, тънка и лека, приятна на допир и носене не е деформиран, осигурява максимална защита и допълнителна издръжливост. ?【 Каишка за китката 】 подвижни сменящи каишка от веригата за чанти достатъчно издръжлив, за да можете да го използвате навсякъде, позволява да носите със себе си само един телефон, той е малък и му е достатъчно, за да се побере в джоба, удобни за ежедневна употреба. ?【 Сладко в чантата си 】 Удобен калъф за телефона и портфейла си в една бутилка!Чанта-портфейл със стил дамска чанта ви позволява да вземете със себе си телефон и стоки от първа необходимост, можете просто да оставите своя "голям" в чантата си у дома. ?【 Точни деколтета 】 Функционални отвори напълно отворена, което позволява максимално да се насладите на всички функции на вашия телефон с помощта на този продукт вие може удобно да се управлява с всички бутони на вашия телефон.Ние се стремим към това, че всеки калъф за телефон носел ви защита и удоволствие, а нашият калъф за телефон се превърна в украшение на ежедневието.Ние се стремим към доброто качество и банда красив външен вид, ние вярваме, че нашите калъфи воплотят това в живота. чанта-портфейл i phone 14 pro max с каишка през рамото си, каишка през врата, каишка за ръка, кожен флип калъф, стойка за кредитни карти, имат стойка, поставка за крака, скоба, калъф i phone 14 promax за жени, червен.Mailto : 1 х калъф-портфейл за i Phone 14 Pro Max. 1 х каишка през рамо. 1 х каишка за китката.Телефон и други аксесоари в комплекта не са включени.Обслужване на клиенти Ако имате някакви въпроси относно детайлите на нашите продукти, възстановявания на средства и проблемите с връщането, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги на ваше разположение в рамките на 24 часа. Калъф за носене в чантата си LUVI сладко за защита на вашия телефон ще се превърне в най-добрия избор.Ако имате нужда от други стилове, добре дошли в нашия магазин!Характеристики на продукта : Специален дизайн е Внимателно обмислен, амортизирующий, нескользящий, не голям, много тънък, добро сцепление, предотвратява появата на пръстови отпечатъци и петна.Защита на екрана : Корпусът е изработен от материали с отлично качество, за да се справи с ежедневната си работа.

Декларирани характеристики