.

трудозатратный рычажный Инструмент Подвижен инструмент Крик 2 елемента FQ-05 Регулируеми Ръчно Подвижен Инструмент Трудозатратный Рычажный Лифт за дъски Крик за ка

трудозатратный рычажный Инструмент Подвижен инструмент Крик 2 елемента FQ-05 Регулируеми Ръчно Подвижен Инструмент

BGN 25.96

Сума
Налично за поръчка

Този подемник за регулиране на височината на плочки прави по-удобен за повдигане и подравняване на плочки, повишаване на ефективността на вашата работаТова е една товароносимост 180 кг, тежкотоварни пружина.Ще продължи дълго, една седалка, всички метални корпус със стоманена основа.Добри мини свойства, което го прави по-безопасен за употреба.РЫЧАЖНЫЙ СКОБА за ДОМАШНА УПОТРЕБА : Този подемник е изключително удобен и лесен, с него могат да се повиши диван, легло, уреди за по-добро почистване, както и се използва за инсталиране на врати, прозорци, мебели и шкафове. Това е идеален подарък за мъже, работници, занаятчии, бащи или съпрузи.Този подемник за регулиране на височината на плочки прави по-удобен за повдигане и подравняване на плочки, повишаване на ефективността на вашата работа.Това е една товароносимост 180 кг, тежкотоварни пружина.Ще продължи дълго, една седалка, всички метални корпус със стоманена основа.Добри мини свойства, което го прави по-безопасен за употреба.РЫЧАЖНЫЙ СКОБА за ДОМАШНА УПОТРЕБА : Този подемник е изключително удобен и лесен, с него могат да се повиши диван, легло, уреди за по-добро почистване, както и се използва за инсталиране на врати, прозорци, мебели и шкафове. Това е идеален подарък за мъже, работници, занаятчии, бащи или съпрузи.Нови продукти с високо качество!Ако имате някакви съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на шест часовособенности : 1. Този подемник за регулиране на височината на плочки прави по-удобен за повдигане и подравняване на плочки, повишаване на ефективността на вашата работа. Това е една товароносимост 180 кг, тежкотоварни пружина. Ще продължи дълго време, една седалка, всички метални корпус със стоманена основа. Добри мини характеристики, което го прави по-безопасен за употреба. Малък и компактен, удобен за носене или съхраняване, да се излиза навън. Хванете дръжката да се регулира на височина, подходящ за цвета на гардероба /шкафчета / дивана и т. Параметри : Наименование на Лифт за дървообработващи дъски Диапазон на регулиране на височината 1-14, 2 см Граница на поносимост на един 180 кг общо тегло 491,5 г. Материал : целия метал Брой на опорните колони и три / Брой единични колони 2 бр. Опаковка в комплект : 2 лифта за дървообработващи дъски Ако не сте доволни продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас на време, ние винаги ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви удовлетвори.

Декларирани характеристики

Name:
Woodworking Board Lifter:
Height adjustment range:
1-14.2cm:
Bearing limits:
A single 180kg:
Net weight:
491.5g:
Material:
All metal:
Number of supporting columns:
Three / single pillars:
Quantity 2pcs:
Package included:
2 x Woodworking Board Lifter
If you are not satisfy with the goods, please feel free to contact us in time, We will always do our best to solve the problem and live up to your satisfaction. :