.

Б. PHNE 8 бр. големи Щипки за коса, за жени и момичета, Нескользящие Големи Щипки за коса за гъста и тънка коса, Щипки за коса за момичета, Нокът Силна фиксация, Дълги ско?

Б. PHNE 8 бр. големи Щипки за коса, за жени и момичета, Нескользящие Големи Щипки за коса за гъста и тънка коса, Щипки за коса

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

?【Големи скоби-нокти за гъста дълга коса】 8 бр неутрални клипове-нокти за коса, за жени или момичета. 2 стила на големите скоби-коготков в 4 красиви цвята. Бананови скоби-нокти за тънка коса, те могат бързо да се връзвам.Нескользящие фиби за коса могат удобно да стоят по цял ден и не поцарапают кожата на главата. ?【Широкото използване на】 Докато ви е необходимо, щипки за коса във формата на банан среден и голям размер, може да ви гарантира удобство.Ходиш ли по магазините, къпят, работят или по всяко друго време, с помощта на тези щипки за коса можете също бързо се връзвам косата. ?【Идеалният подарък за жени-момичета】Женски фиби за коса big pack отговарят на нуждите на различните възрастови групи, като бяха застреляни, малки момичета, жени, а също така могат да бъдат дарени на съпругата си, майка си, приятели, колеги, гаджета и т., Това е добър избор. големи щипки за коса, за жени и момичета Мат неутрални щипки за коса от Б. phne ще бъдат кулминацията на вашите есенни и зимни аксесоари за коса!Непременно носете в чантата си и джоба си, това е чудесен начин сложете на косата си по няколко начина. -Не е супер лъскав, а по-скоро матиран цвят -Четири цвята черен, кафяво, шоколад и слонова кост-Класически цвят никога не излиза от мода -Материал приятен за кожата, е трудно да избледняват -Здраво се държи, не се плъзга, остава в сила през целия ден -Идеален за тънки / дебели / тънки коса е Отлично средство за обвързване на растежа на косата при измиване на лицето и нанасяне на крем. -Удобно прислоните на главата до подголовнику колата или дивана -един Чудесен подарък за рожден ден -Подходяща за всеки случай Материал : пластмаса Размер : 3,9 / 4.3 инча Цвят : матиран неутрално Функция : нескользящий Количество : 8 бр/лот Е подходяща за : момичета, юноши, жени, деца, малышек, дами, майка и дъщеря.Приложим вид на косата : дълга коса, къса коса, права коса, къдрава или вълниста коса, тънка коса, косата е средно дебела, гъста коса и много гъста, дълга коса.Пратката включва : 8 х женски щипки за коса.

Декларирани характеристики