.

Lusofie 6 бр. Метални Френски U-Образни Щипки за Коса, Ретро Френски Щипки за Коса, Ретро от 2 Зъба, Вилица за коса, изкуствена коса, Шипове за Жени, Момичета (Злато, Сребро)

Lusofie 6 бр. Метални Френски U-Образни Щипки за Коса, Ретро Френски Щипки за Коса, Ретро от 2 Зъба, Вилица за коса, изкуствена

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Е Предназначен за различни прически】 Тези щипки за кифлички изглеждат просто, но привлекателнаТе могат здраво задържане на косата и не се плъзга, помагат да създавате разнообразни прически, френска шнола подходящ е както за дълга коса, така и за коса със средна дължина. 【Висококачествени материали】 U-образни фиби за коса са изработени от качествен метал и фино полирани, френски щипки за коса, устойчиви на корозия, им е трудно да се прекъсне, те не се деформира, не отразяват светлина и блясък на светлина, изглежда премиально и текстурированно. 【Информация за размера на】 Размери на всяка метална щипки за коса-около 10 * 2 см/3,93 *0,78 инча (Д х Ш), измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Както дълги, така и гъста коса може добре да се заключва и те няма лесно да се плъзне. 【Предпоставка включва】 комплектът включва 6 метални u-образна заколок за коса класически ярки цветове, 3 сребърни, 3 златни.Достатъчно за продължителна употреба, ежедневно носене, замяна и споделяне, ще направи дрехите ви по-вкусна. 【Широко приложение】Този набор от 6шт френски u-образна възглавница е по прост и елегантен дизайн, в класически цветове, подходящи за такива случаи, като на сватба, парти, рожден ден, на церемония, танц на бала и така нататък.Хубаво послужи като подарък за вашата годеница, съпруга, майка, приятели и т. са Най-подходящи за ежедневно носене.Здраво дръжте косата по време на рязане или подреждане и осигурява бърз случайни модерен стил или полуофициальную прическа.Име на продукта : 6 бр. реколта U-образна родословна за коса Материал : метал Цвят : злато, сребро Функция на използване на продукт : подходящ за сватби, тематични партита, рождени дни, тържества, годишнини, абитуриентски бал и други случаи Размерът на опаковката : 20*14*1.59 инч Единичен Размер на продукта : 10 * 2 см / 3,93 * 0,78 инча Опаковъчен лист : 6 бр. реколта U-образни фиби за коса.

Декларирани характеристики