.

Приставной масичка, 3-Различен Приставной масичка, Нощно Шкафче за Хол, Спалня, Кухня, Офис, Малка Масичка за Малки помещения (Сива и бяла)

Приставной масичка, 3-Различен Приставной масичка, Нощно Шкафче за Хол, Спалня, Кухня, Офис, Малка Масичка за Малки помещения

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Вас разстройства разстройство, причинено от закуски или дистанционни управления дистанционно управление до вашия диван?Притеснява липсата на място за съхранение в спалнята си?.Имате ли нужда от нещо, за да направите дома си по-чист?.Стил : Индустриален ретро-стил.Материал : здрава конструкция от дърво, МДФ и метал.Размер на продукта : 15,75 "D x 11,81 "W x 25"H. Тегло на продукта : 12,68 паунда. 【Иска патент】【Универсално използване】 Приставной масичка X-cosrack може да се използва не само като функционален приставной масичка до дивана, нощното шкафче, нощното шкафче до вашия стол, диван, кушеткой, двойно легло, в стаята си, но и като кухненския рафт за съхранение на вещите в кухнята.Промишлен приставной масичка в стил ретро добре ще цялата си стая!Ще ви спести повече място. 【По-практично】 3 нива, приставной масичка за допълнително място за съхранение ще задоволи всичките ви различни нужди.Горната и средната отворени гладка рафтове осигуряват достатъчно място за съхранение и демонстрация.А долната-широка U-образна кошница от железен тел осигурява лесен достъп и позволява да се съхранява на закуски, кутии или други неща, които искате да сложите вътре. 【Здрава конструкция от дърво и метал MDF】 е Изработен от древесноволокнистой плочи със средна плътност, желязна тел и метална рамка, здраво държи на предната маса.Също така е снабден с 4 крака за регулиране на височината на страничната торцевого маса на неравни повърхности и подобряване на устойчивостта. 【Лекотата на монтажа】 Идва с инструкции и всички необходими уреди в комплект, вие никога не зациклитесь на монтажа на този торцевого на масата.Размери на продукта : 15,75 "L x 11,81"W x 25"H. 【Перфектен елемент от интериора】 Използвайте този приставной масичка в хола, спалнята, кухнята, кабинета, офиса и др.Той е винаги на ваше разположение и никога ли няма да ви разочарова!Ако имате някакви проблеми с това крайният маса, моля не се колебайте да се свържете с нас.Приставной масичка до дивана ви позволява да съхранявате закуски, кафе, дистанционни управления и други неща под ръка до вашия диван, което ви позволява да се насладите напълно на моменти на отдих. Тази малка странична масичка може да се използва до леглото за телефон, аларма и маски за очи. Този рафт за съхранение на торцевого на масата може да се постави в кабинета за папки, книги и канцеларски или в кухнята, за зеленчуци, плодове, консервени кутии и още много други.

Декларирани характеристики