.

Алуминиева клетка За Вивариума за Влечуго, Гущер Хамелеон, Прозрачна Акрилна Кутия За Хранене, Терариум за Дребни животни, Лесен за сглобяване (Размер: 420 x 420 x 660 мм)

Алуминиева клетка За Вивариума за Влечуго, Гущер Хамелеон, Прозрачна Акрилна Кутия За Хранене, Терариум за Дребни

BGN 101.40

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен материал : Клетка е изработена от алуминиева сплав, която е безопасна и може да се използва в продължение на дълго времеКлетка за отглеждане на влечуги : Много подходящ за разплод или за транспортиране на гущери, паяци, скорпиони, малки костенурки, малки змии и други влечуги.Конструкция от алуминиева сплав : вентилация и отвеждане на топлината; в същото време можете да видите поведението на домашни любимци по всяко време и на всяко място.Дизайн с отделен отвор отстрани е лесно да се хранят и да изпълват; предпазен заключване за предотвратяване на бягство на домашни животни, лесно да се наблюдава и да се почистват.Лесен монтаж и употреба : може да се използва с ландшафтен дизайнер, нагревателни лампи, etc.at в едно и също време.Параметри : Име : Клетка за обитаване на насекоми Материал : Алуминиева сплав, акрил Характеристики : Клетка за обитаване от насекоми, контейнер за хранене на влечуги, кутия за отглеждане на влечуги Размери : 320x320x460 мм, 420x420x660 мм, 450x450x800 мм Цвят : прозрачен Опаковка включва : 1 бр. x клетка за обитаване на насекоми Забележка : Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Декларирани характеристики

Name:
Insect Habitat Cage
Material:
Aluminum alloy, acrylic
Features:
Insect Habitat Cage, Reptile Feeding Container, Reptile Breeding Box
Dimension:
320 x 320 x 460mm , 420 x 420 x 660mm , 450x 450 x 800mm
Color:
Transparent
Package includes:
1 Pc x Insect Habitat Cage:
Note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :