.

4 Комплект led осветителни тела за гараж, Регулируемо осветление на гаража с Мощност 60 Вата, на Тавана лампа за гараж капацитет от 110 В, Тавана лампа за гараж с КАПАЦИТ?

4 Комплект led осветителни тела за гараж, Регулируемо осветление на гаража с Мощност 60 Вата, на Тавана лампа за гараж капацитет

BGN 19.19

Сума
Налично за поръчка

【Led лампа за гараж 60 W повече】 высокояркие led светлини за гараж 60 W са оборудвани с led технология, висококачествени диодами, които осигуряват 6500 лумена, CRI80 +, 60 W, 6500 На дневна светлина за вашия гараж, склад, като предоставя възможно най-доброто осветление в помещението4 ультраяркими регулируеми led глави за ваше удобство може да се регулира ъгълът на осветление, за да се фокусира област, в която работите. 【Лесна инсталация】 Супер ярък гаражно лампа с мощност 60 Вата, Без инструменти и кабели.Стандартни база E26.Изключете ток, развийте пластмасовия капак от основата на лампата и вкрутите я притежателя на лампата. 【Широко приложение】 Гаражни тела е 60 Вата е Идеалният избор за използване на закрито за гаражи, мазета, работилници, битови помещения и стаите за почивка, складова база, навес, помещения за оборудване, за осветяване на големи площи, индустриални работни места, работни места, навеси за автомобили, автомастерских. 【Деформируемый дизайн】 Светъл гаражно осветление с мощност 60 Вата има три глави led панели, които може да се регулира, на всяка глава на светлината може да добавяте до 90 °.Максималният ъгъл осветление може да достигне 180 °, това ще позволи да покрие по-голяма площ.Осветлението се регулира така, че да може да се върти на светодиодите така, че те да светят отпреде там, където искате. 【Дълъг живот и опазването на околната среда】 led лампа за гараж 60 Вата се Използва нов вид теплопроводящего изолационен материал за предотвратяване на заплахи за сигурността, led лампа с рассеивающим абажуром от КОМПЮТЪР, който излъчва мека и равномерно светлината.Стабилен и издръжлив при максимална ефективност, огнеупорни и коррозионностойкий.Повече от 40 000 часа дълъг експлоатационен срок, икономия на енергия до 80%, ще позволи да се намалят разходите за енергия.Led тавана лампа.Led тавана лампа. Супер ярка : Led гаражни светлини 60 Вата-това е супер ярки led чип 6600 LM. Високо качество на светлината : Нашата фабрика е много профессиональна.Производство на осветителни тела и лампи минава много строг контрол на качеството.Всеки процес е строго проверени от опитни инженери за преминаване. Пестене на енергия : led гаражни светлини с ниска консумация на енергия от едва 60 Вата, те могат да заменят традиционната крушка с мощност 800 W, това спестява до 80% от вашата сметка за електроенергия в сравнение с традиционните крушки.

Декларирани характеристики