.

naibirdr 6 бр., Колела с различни Дизайнами за жени, Златна Метална Лента за Коса, Красиви Перлени Колела за Момичета, Крученая Превръзка на главата, Набор от Едноцветни ?

naibirdr 6 бр., Колела с различни Дизайнами за жени, Златна Метална Лента за Коса, Красиви Перлени Колела

BGN 7.46

Сума
Налично за поръчка

Материал : превръзка на главата за жени, вътрешната черна пластмасова превръзка на главата, има добра еластичност и навива мека кърпа, пластмасови превръзки с перли 0,6 мм, усукани ленти за коса от златни мъниста, златна метална превръзка на главата
Размер набор чалми на главата : метална тънка превръзка на главата с ширина 0,3 см (0,12 инча), масивна превръзка на главата ширина 2 см (0,79 инча), превръзка на главата с перлата на мъниста 0,8 см (0,31 инча), пластмасови превръзки каки 0,8 см (0,31 инча), превръзки за глава от изкуствена перла 6 мм (0,24 инча), златни плетени ленти за коса, 1 см (с 0.39 инча), тъканни ленти за коса - подходящи панделки за коса, както за момичета, така и за жени.
Опаковка гумени ленти за коса : опаковката се състои от 6 броя гумени ленти за коса с различен дизайн, различни стилове съответства на дневните нужди на замяна и на изискванията за съответствие, комплект е подходящ за различни премени в различни случаи, аксесоари за коса, тази превръзка на главата, придава луксозен вид на вашите и без това стилен косата.
Лесен за носене : Прости ленти за коса обикновен размер, удобен за кацане, не давене главата, но и не са свободни и могат да се използват като спортна превръзки, неплъзгащи пластмасови ленти с шипове.
Широко приложение : модерни превръзки за глава, превръзка на главата на булката, подходящо за всички, прически, идеален за срещи, балове, концерти, партита, сватбени тържества, аксесоари за коса за бала, превръзка на главата за миене на лицето. метална тънка превръзка на главата, плътна превръзка на главата си превръзка на главата с перлата на мъниста, пластмасови превръзки каки със зъби, ленти за глава от изкуствена перла, златни плетени ленти за коса, колела за коса - подходящи панделки за коса, както за момичета, така и за жени.

Декларирани характеристики