.

OUYOXI Цветни плетени мрежа от найлон с въже - Детска Защитна Мрежа За Катерене, Мрежа от падане на стълба, Балкон, Защитна мрежа за квартири, мрежа за ограда с диаметър

OUYOXI Цветни плетени мрежа от найлон с въже - Детска Защитна Мрежа За Катерене, Мрежа от падане на стълба, Балкон,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Защитна мрежа за децата】 : След нашия тест защитна мрежа не е лесно да се прекъсне, може да се използва за стълбища, тераси, прозорци, парапети, клетки за домашни любимци, за да защити домашни любимци, за децата си, или да използвате за камиони, за да се предотврати падането на товара 【 Размер на окото】 : Разстояние между мрежи : 8 см/0,26 крака; 10 см/0,32 крака; 12 см/0,39 метра; Диаметър на въжето : 8 mm/0,026 фута. Тканая мрежа ръчно изработени от висококачествена здрава тъкан.Мрежа за защита на децата имаме веревочная окото на всеки друг размер (диаметър на въжето, с ширина на окото), в подкрепа на настройки. 【Здрав】 : Навързани на възли и плътен равномерно усилие, силно се оттеглям усилие, нескользящий, траен и устойчив на абразия, мек и лек, лесен за съхранение и може да се сгъва, когато не се използва. 【Професионална мрежа】 : Защитна мрежа от найлон с въжета, изработен ръчно от висококачествена и здрава тканая въже, професионално обвързване на всяка нишка е здрава.Мрежест въже и окото хомогенна, а странично въже е подсилен, че може да осигури по-добър защитен ефект.Направете въже е по-стабилна, обладайте силен удар. 【Удобство, сигурност】 : Защитно стълбищна мрежа, която е инсталирана на вашия балкон или стълбищни перилах.Проденьте завязки в специални отвори в решетката и ги обвиват около парапет или чрез дупки в здрава мрежа директно около парапет.Моля, не подгоняйте подсигурен окото.За безопасността на вашето дете, скъпи мамо и татко, трябва да се създаде за вас пеньковую въже.Това е добър партньор за да се гарантира безопасността на вашето дете.Нашите пеньковые окото също могат да украсят площадка на вашето дете и прикриване на вътрешната зона.Това е идеалното бижу за вашата парти в чест на Хелоуин или друга тематични партита.Повдигаща транспортна мрежа въже, net, подходящи за тераси, стълби, домашни любимци, деца, спортни зали, игрални площадки, градини, училища или спортни клубове.Това може да се предотврати падането на предмети, осигуряване на сигурността на домашни любимци, деца и т. Параметри : Име на продукта : Мрежа за катерене, Груб : 8 мм / 0,026 метра; Диаметър на порите : 8 см / 0,26 крака; 10 см / 0,32 крака; 12 см / 0,39 крака; Размер на окото за скално катерене : различни размери по желание (може да се коригира), ако желаните цветове и размери тук, можете да се свържете с нас по електронната поща.

Декларирани характеристики

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
8mm/0.026ft;
Pore Diameter:
8cm/0.26ft ;10cm/0.32ft;12cm/0.39ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
Warm Reminder::
★Due to manual measurement, please allow 1-3cm error:
★The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range:
★Regularly check the safety net for safety hazards caused by various external or human factors to protect safety:
★If you have other size requirements, please contact us by email and look forward to your reply, thank you ! :