.

Стикери за стена с бродерия, Красиви Винилови Стикери за стена, Водоустойчив Свалящ Стенопис, Спалня, Всекидневна, Детска Стая, Артистичен Дизайн, Самоклеящийся Де?

Стикери за стена с бродерия, Красиви Винилови Стикери за стена, Водоустойчив Свалящ Стенопис, Спалня, Всекидневна, Детска Стая,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн и размери стенни стикери】 : етикети на стената в анимационен стил бод се основават на изображение на герои от аниме, са на разположение два модела, първият 3 D модел разбити стени размер на 25,6x16,5 инча, а вторият се състои от три обща дължина : 11,8x7,8 инча 【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен винил, нетоксичен и с висок вискозитет.И той е лесен за използване.Просто махнете защитното фолио от обратната страна на стикери и започнете стик ги на желаната чиста, гладка повърхност.И можете да ги свали и да се използват повторно, те не оставят никакви следи. 【Прилагането на】 Този продукт може да се прилага върху всякаква гладка повърхност, детска стая, хол, на фона на дивана, детска спалня, санитарен възел, детска, детска стая, детска стая, офис и други места.Може също така да играе декоративна роля на партита по повод рождения ден, тематични партита, тържества или годишнини, подвижни и водоустойчив. 【идеален подарък за деца】 : Украсете стаята на детето си тези мультяшными аниме-стикери, това ще позволи на вашето дете или внуците си да се чувстват щастливи и свободни да правят с тях занаяти, за да се създаде щастливо място за игри и растеж. и това също е направено за рожден ден, ден на благодарността, Коледа, подарък за Нова година на вашите приятели. 【Услуги】 : Ако не сте доволни, ние ще възстановим 100% от парите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и отговорете в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики