.

Mardatt 180 Бр 9 Стил Метална Шнола За Коса Гама от Набор от Сребърна Шнола-Капаче на Френски Празни Фиби С Един Зубцом маша Секционни Скоби и Аксесоари за самостоятелно ?

Mardatt 180 Бр 9 Стил Метална Шнола За Коса Гама от Набор от Сребърна Шнола-Капаче на Френски Празни Фиби С Един

BGN 5.98

Сума
Налично за поръчка

【Че ще получите】 Сребърни празни фиби за коса съдържат 180 парчета на 3 различни заколок за коса с дължина 9 инча : защелкивающаяся шнола за коса, метални фиби за коса от кожа на алигатор и френски фиби за косаРазмер от голям до малък и достатъчно количество ще отговарят на вашите ежедневни нужди полагане на косата.Идеален за дълбоки и фини, преки или къдрава. 【Висококачествен и здрав материал】 Всички фиби за коса са изработени от никелированного метал с устойчиви на корозия и ръжда, която е трудно да се съборят и выцвести.Гладка и лъскава повърхност, ниско тегло, трайност и са предназначени за продължителна употреба. 【Удобно да се използва】 Фиби за коса "патица", оборудвани здрава метална пружина за по-лесно отваряне и отнемане; зъбите са триони по ръба на сигурно запис на косата; Френски щипки за коса са снабдени с двойно щик, който ви позволява да закача ролките в косата си, но техните гладки ръбове и върха позволяват лесно разресването на косата, не е разрушаването им.Фиби-затвори плътно държат косата на място, и им е трудно да се промъкнат. 【Опростяване на всяка задача】 идеален за прически със собствените си ръце.При боядисване или подстригване на косата и полагане с помощта на плойки или гладене щипки за коса маша с един зубцом полезни за фиксиране къдрици и задържане на тяхното място да се охлади.Също така за жени и момичета за сечение на коса, прически, боядисване на коса, грим, почистване на лицето, нанасяне на грим у дома или на път. 【Многократно използване на】 Също не е подходящ за фризьорски салони, работилници, фризьорски салони инструменти; Но също създайте своя музикален стил с любимите си бижута към тези сребрист метален заколкам за коса с един зубцом.Можете да добавите любимите лък за коса заколкам-патици, създавайки свой уникален фиби.Mardatt 180 бр 9 Стилни метални заколок за коса, асортимент, Сребърна шнола-затвори, френски празни щипки за коса, щипки за коса с един зубцом, Секционни скоби маша, Аксесоари за самостоятелно фризьорство дела, грижа за косата ♥ ♥ Спецификация на продукта : Цвят : сребрист Материал : метал Тип : Однозубая шнола, френски фиби и шнола-капаче Количество : 180 бр ♥ ♥ Защо вие трябва да изберете "Mardatt"?♥ ♥ ☺ Комплексно използване : идеален за вашия интериор, за дрехи, декорации за чанти, накити за косата, banta за коса със собствените си ръце и т.

Декларирани характеристики

Color:
Silver
Material:
Metal
Type:
Single Prong Pin Curl & French Barrettes & Snap Hair Pin
Quantity:
180pcs
♥ ♥Why Shall You Choose “Mardatt”?♥ ♥:
☺Multi Uses:
Ideal for clothes decors, bag ornaments, hair decoration, DIY hair bow,etc.
☺For Wedding Jewelry Makings:
you could attach the pearl cabochon to the hairpin for your handmade jewelry to your bridal or bridesmaids in the weeding.
☺ As Sweet Gift:
You can design special hair accessories as gifts for your mother, wife, daughter, girl friend, etc. Best gift for Mother's Day, Valentine's Day, Birthday,Thanksgiving Day and Christmas.
♥ ♥ Package Includes:
30pcs:
--4.6cm/1.81” alligator clips
20pcs:
--4.6cm/2.2” alligator clips
10pcs:
--7.5cm/2.95” alligator clips
30pcs:
--4cm/1.57” french hair pins
20pcs:
--6cm/2.36” french hair pins
10pcs:
--8cm/3.14” french hair pins
30pcs:
--4cm/1.57” snap barrettes
20pcs:
--6cm/2.36” snap barrettes
10pcs:
--8cm/3.14” snap barrettes
Totally 180pcs :