.

Шик Превръзки-Чалми в стил Бохо, Еластична Цвете Превръзка от неопрен За Коса, Аксесоари за Коса, Кръстосват, Спортни Шапки за Жени и Момичета, 3 бр.

Шик Превръзки-Чалми в стил Бохо, Еластична Цвете Превръзка от неопрен За Коса, Аксесоари за Коса, Кръстосват, Спортни Шапки

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Реколта превръзки за глава от плат, смесени с памук и полиестер, екологично чисти, лесни, не е лесно да се деформира и не вредят на човешкото тялоПревръзка от неопрен за коса за йога свободен размер, не е лесно пада и е подходящ за повечето жени и момичета.На купувачите се предлагат от 3 различни модела, както и уникален дизайн показва своя по-различен темперамент.Дамски шапки като добър аксесоар, подходящ за подбор на костюм или ежедневието.През лятото укутывает косата влагопроницаемой кърпа, отводящей пот, а през есента запазва топлината.Превръзка на главата с принтом поддържат косата си в ред, не само придават ви прекрасен външен вид, но и запазват вашата прическа, правейки ви по-елегантна и атрактивна по всяко време.Шалове с листа на главата ти - прекрасен подарък за сестра, приятели, майки, любими, за да те носеха ги по специални поводи, за да покажат своята жизненост. ❤Chicque се появи през 2010 година.Ние се фокусираме върху дизайна и производството на женски чалми на главата в продължение на 10 години. ❤Chicque вдъхновен от смели, елегантни модерни и независими жени ".Всяка дама може да стане кралица шик" - това е корпоративната философия на Chicque. ❤Chicque могат да съчетават в главата повязках последните трендови елементи.За посещение на партита, срещи, абитуриентски бал и др лента за коса Chicque с други дрехи, ще има по-специален и атрактивен ефект. ⭐За този продукт: ☑стилен ☑практически ☑абсолютно нов ☑многофункционален ⭐подходящ за : ?♂️йога ?️♂️Голф ?️♂️фитнес зала у Дома ??селфи ⭐обърнете внимание: ?моля, дръжте се настрана от огъня по време на носене. ⭐ Свържете се с нас: ✉ Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви опасения относно този продукт. ♫ Желаем ви приятно пазаруване в Chicque.

Декларирани характеристики