.

Завеса за душ под формата на Цвете Георгина, Цветен Декор за Баня, Комплект от Водоустойчива Полиэстеровой тъкан Оранжево-Кафяв, Черен, Сив на цвят, с 12 Куки 72 x 72 Инч?

Завеса за душ под формата на Цвете Георгина, Цветен Декор за Баня, Комплект от Водоустойчива Полиэстеровой тъкан Оранжево-Кафяв,

BGN 8.40

Сума
Налично за поръчка

Бързо придайте на вашата баня свеж вид с помощта на тази завеси за душ с принтом GIXIGE!Материал : Полиестер.Тегло костюми : 470 г. Размери на : 72x72 инча (183x183 см). ♥ Размер и материал : размер на 72 "* 72" е подходящ за душ /вана всеки стандартен размер и работи с прави или извити душ пръчки.Завеса за душ dahlia е изработена от 100% висококачествен полиестерен плат, който е водоустойчив, быстросохнущей, здрава и лека, запазва своя дом чист и свеж. ♥ Специални права на тираж : Orange душ завеса за душ се използва технологията за печат с изображение с висока разделителна способност, позволяваща на продължителна употреба без избледняване.Красиви и ярки шарки, ясна и реалистична печат ще направи вашата баня идеалното място за една приятна за къпане. ♥ Многофункционална душ завеса : баня, хотел, аксесоари за врати завеса, душ завеса на прозореца на банята, душ завеса за разделяне на стаята, душ завеса за стая в общежитието, завеса за гардероб, кола завеса за пътуване, на фона на партита и т. ♥ Лесно вешается и утяжеляет подгъва : Ние ще ви дадем 12 куки, можете да лесно да се мотае тази розово-сивата завеса за душа за няколко минути.Долната част на завесата за душа изпълнена с утяжеленным ръб, който осигурява тегло и устойчивост, за да завеса за душа остава на място и не прилипала на краката си. ♥ Осигуряване на неприкосновеността на личния живот и грижи : Оранжево-кафяв завеса за душ пропуска достатъчно светлина, за да украсяват интериора на вашата душа, като в същото време осигурява неприкосновеността на личния живот.Ръчно или машинно пране в студена вода, след това да изсъхне, не отбеливайте. ♥ Размер и материал : размер на 72 "* 72" е подходящ за душ /вана всеки стандартен размер и работи с прави или извити душ пръчки.Завеса за душ dahlia е изработена от 100% висококачествен полиестерен плат, който е водоустойчив, быстросохнущей, здрава и лека, запазва своя дом чист и свеж. ♥ Специални права на тираж : Orange душ завеса за душ се използва технологията за печат с изображение с висока разделителна способност, позволяваща на продължителна употреба без избледняване.Красиви и ярки шарки, ясна и реалистична печат ще направи вашата баня идеалното място за една приятна за къпане. ♥ Многофункционална душ завеса : баня, хотел, аксесоари за врати завеса, душ завеса на прозореца на банята, душ завеса за разделяне на стаята, душ завеса за стая в общежитието, завеса за гардероб, кола завеса за пътуване, на фона на партита и т.

Декларирани характеристики