.

Ултразвуково устройство за дресура на кучета JVSO Перезаряжаемое устройство против лай, останавливающее лай на куче, Устройства за контрол на лай на кучета в Различ?

Ултразвуково устройство за дресура на кучета JVSO Перезаряжаемое устройство против лай, останавливающее лай на куче, Устройства

BGN 19.63

Сума
Налично за поръчка

? Устройство за борба с лай и дресура - Нашето устройство за контрол на лай осигурява най-лесното и ефективно решение за прекратяване на лай на кучето и е вашия кинологом за коригиране на нежелано поведение ?Три режима на обучение — Средство за възпиране на кучетата лаят предлага три режима (звуков сигнал, ултразвук, ултразвук + фенерче) за предотвратяване на кучешки лай.С помощта на режима на нашето устройство за лай на кучета привлича вниманието на кучето си по време на лай. ? Двойна ултразвуков сензор — устройство no bark генерира ултразвукови вълни с честота 25 khz, така че кучето може да се чуе звук в радиус от 16,7 метра, без да причинява вреда.Хората обикновено чуват ултразвук звук с честота под 20 khz.Тя е безопасна за хора и кучета от всички размери. ?Акумулаторна батерия с голям капацитет на Устройство за защита от кучешки лай има вградена литиевую акумулаторна батерия с голям капацитет, 1000 mah.За пълно зареждане отнема около 2,5 часа, и си е достатъчно за няколко дни. ? Лесен и удобен за използване — той е добре поставен в ръката и джоба си благодарение на своя малък размер и уникалния дизайн.Той също така разполага с отличителен дизайн, който улеснява използването му само с натискане на няколко стратегически разположени бутони.Той е подходящ за вътрешна и външна употреба. ? Устройство за борба с лай и дресура - Нашето устройство за контрол на лай осигурява най-лесното и ефективно решение за прекратяване на лай на кучето и е вашия кинологом за коригиране на нежелано поведение. ?Три режима на обучение — Средство за възпиране на кучетата лаят предлага три режима (звуков сигнал, ултразвук, ултразвук + фенерче) за предотвратяване на кучешки лай.С помощта на режима на нашето устройство за лай на кучета привлича вниманието на кучето си по време на лай. ? Двойна ултразвуков сензор — устройство no bark генерира ултразвукови вълни с честота 25 khz, така че кучето може да се чуе звук в радиус от 16,7 метра, без да причинява вреда.Хората обикновено чуват ултразвук звук с честота под 20 khz.Тя е безопасна за хора и кучета от всички размери. ?Акумулаторна батерия с голям капацитет на Устройство за защита от кучешки лай има вградена литиевую акумулаторна батерия с голям капацитет, 1000 mah.За пълно зареждане отнема около 2,5 часа, и си е достатъчно за няколко дни. ? Лесен и удобен за използване — той е добре поставен в ръката и джоба си благодарение на своя малък размер и уникалния дизайн.Той също така разполага с отличителен дизайн, който улеснява използването му само с натискане на няколко стратегически разположени бутони.Той е подходящ за вътрешна и външна употреба.Ние обичаме нашите кучета, но понякога те се дължат на нещо перевозбуждаются и да започне да лае или да се държат агресивно.Можете да започнете да крещи на кучето си, за да се държи на себе си тихо.Това обаче може да не успеят, защото това не е достатъчно, за да привлече вниманието на кучето.

Декларирани характеристики