.

Инвалидна количка за домашни любимци, Скутер за Разходки на кучета от Дишаща Ламинирана Дървена панела с Оксфордской улицата чанта за движението на някой парализи

Инвалидна количка за домашни любимци, Скутер за Разходки на кучета от Дишаща Ламинирана Дървена панела с Оксфордской улицата

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

БЕЗОПАСНО И КОМФОРТНО : Нашата инвалидна количка за кучета, предназначени за осигуряване на по-безопасни и удобни средства за защита на вашите любимциДо скутеру прикрепени два колана, че е много безопасно.ПРАКТИЧЕН ИНСТРУМЕНТ : За движението на някой парализиран домашни любимци инвалидна количка скутер е незаменим превозно средство за тях.Това е и забавен скутер за здрави домашни любимци, отговарящи на вашите различни нужди в употреба.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Скутер за домашни любимци се състои от устойчива на износване плат Оксфорд, дишаща вкара тъкан, безшумни колела и лека и здрава дъска от композитни дърво.ОСИГУРЕТЕ ПОЧИВКА : Количка-скутер за домашни любимци, позволява на домашни любимци при ходене повече няма да се уморят, те лесно намират на нея, може да се разхождате и почивате по всяко време, поддържат гръдния кош и крайниците.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Този скутер за кучета позволява на вашия домашен любимец лесно да тичам, да се промени посоката и да се спре.Проектиран, за да достави удоволствие на вас и вашия домашен любимец.Чанта за пренасяне на кучета може да бъде отделена от скутер.Спецификация : Тип на продукта : Собачье колелото Материал : плат Оксфорд, алуминиеви композитни панели дървена дъска съдържание на Пакета : 1 х стол-количка за скутер за собак1 х чанта за пренасяне на кучета Забележка : 1. Тегло-долу е даден само за справка, моля, уверете се, че вашият домашен любимец подхожда на размера, измерив дължина на вашия домашен любимец от задната част на врата, до края на бедрата. Ако вашият домашен любимец винаги се измъква краката си зад гърба си, измерете дължината от задната част на шията до пръстите на краката. Оставете между ошейником и шията на кучето пространство не по-малко от 2 пръста за чанти за пренасяне за кучета. Ако размери на вашето куче надхвърля размерите, посочени в таблицата, моля свържете се с нас. При ръчно измерване са възможни някои грешки.

Декларирани характеристики

ItemType:
DogWheelchair
Material:
OxfordCloth, Composite WoodBoard
Package List:
1 xDog Scooter Wheelchair:
1 x Dog Drag Bag:
Note:
1. Weight is for reference only, please make sure your pet fits the size by measuring the length of your pet from the back of the neck to the end of the hips.:
2. If your pet always stretches their legs out behind them, measure the length from the back of the neck to the tips of their toes.:
3. Leave at least 2 fingers of space between the collar and the dog's neck for the dog drag bag.:
4. If your dog's measurements are outside the size range in the chart, please contact us.:
5. Manual measurement, please allow some errors.: