.

FOMIYES 12 бр. Щипки за коса с лък, Аксесоари за коса за деца, Аксесоари за коса за момичета, Детски Щипки за коса, Щипки за коса за момичета, Детски карта за издаване, папи?

FOMIYES 12 бр. Щипки за коса с лък, Аксесоари за коса за деца, Аксесоари за коса за момичета, Детски Щипки за коса, Щипки

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Аксесоар за коса за момичета-Лъкове, подходящи за тийнейджъри, момичета, деца и жени, дори идеалният подарък за момичетаЩипки за коса за момичета - Набор от бантиков за коса включва 12 цвята везни, светли, подходящи за училище дрехи за момичета, елегантни дрехи, ежедневни чорапи, когато това е необходимо.Фиби за коса с бантиком - лъкове за момичета са изработени от материал, който е безопасен за околната среда и интересите на всеки човек.Лък за коса-съответствие на заколках за момичета са много добри за украса на косата, различни цветове подходящи за всеки, заедно момичета, лесно се съчетават с носенето.ФИБИ за коса - Подходящи за парти, Коледа, рожден ден, много дни, за игри, семейни снимки.Осъществяване списък на 12 x фиби за коса Особености - Материал : Плат лък за коса. - Размер : Около 11,5 х 10 х 1 см фиби за коса за момичета. - Цвят : Случаен цвят. - Набор от бантов за коса включва 12 цвята везни, ярки, за училище дрехи за момичета, елегантна дрехи, ежедневни дрехи, когато се нуждаят от щипки за момичета.детски щипки за коса - лъкове, подходящи за тийнейджъри, момичета, деца и жени, дори идеалният подарък за момичета-фиба за коса. - Лъкове за коса за момичета, произведени от екологично чисти материали и са подходящи за всеки човек на заколках за коса с бантиком. - Костюм за парти, Коледа, рожден ден, много дни, за игри, семейни снимки. - Съответствие на заколках за момичета са много добри за украса на косата, различни цветове подходящи за всеки, заедно момичета, лесно се съчетават с носенето.Информация за стоки, Щипки за коса Bowknot Щипки за коса с брилянтен лък, изработени от лента в голям рубчик, с много добро качество, ръчна изработка на всеки детайл однотонная, ярък и приятен, те са полезни и са идеален подарък по повод или за всеки ден.щипки за коса Е и уникални дизайнерски лъкове, много красиви, красиви цветове, с модни аксесоари за коса за момиченца.

Декларирани характеристики