.

YanJie Флаг на 4 юли, Детски Найлонови Ленти На Главата, Лъкове, Червени, Сини, Бели, Украсени със Звезди, Панделки, Аксесоари за Коса за Новородени, Деца, 4 бр.

YanJie Флаг на 4 юли, Детски Найлонови Ленти На Главата, Лъкове, Червени, Сини, Бели, Украсени със Звезди, Панделки, Аксесоари

BGN 3.90

Сума
Налично за поръчка

⭐ Висококачествени материали : Лък е изработен от 97% полиестер, 3% ликра, той е мек и лек, с високо качество, него не е лесно выцвести или почивкаНайлон превръзка на главата, която е мека и еластична, подходящ за различни кръгове на главата, безвреден за детската кожа. ⭐Добавете радостна атмосфера : класическа детска превръзка на главата с червени, сини и бели звезди и ивици в стила на Деня на независимостта разкрасяване повечето случаи и ще се превърне в чудесен подарък на детето си за празника на Четвърти юли. ⭐ Един размер подходящ за всички : Детска лента за коса със супер мека, еластична найлон лента премиум-клас.Тези превръзки за главата на новороденото са универсални (подходящи за бебета и малки деца). ⭐Съдържа 4 детски превръзка на главата : Комплект от 4 различни чалми с лъкове за деца.Всички детски аксесоари за коса са ръчно изработени с любов.Всеки сладък детски лък и превръзка на главата са идеално място за празнуване на Четвърти юли, и летните фестивали. ⭐Приложимите случаи : Подходящ за 4 юли, Деня на паметта, подпори за фотография, тържества, лятото, празници, Деня на независимостта, ежедневни чорапи или други специални случаи. ⭐ Висококачествени материали : Лък е изработен от 97% полиестер, 3% ликра, той е мек и лек, с високо качество, него не е лесно выцвести или почивка.Найлон превръзка на главата, която е мека и еластична, подходящ за различни кръгове на главата, безвреден за детската кожа. ⭐Добавете радостна атмосфера : класическа детска превръзка на главата с червени, сини и бели звезди и ивици в стила на Деня на независимостта разкрасяване повечето случаи и ще се превърне в чудесен подарък на детето си за празника на Четвърти юли. ⭐ Един размер подходящ за всички : Детска лента за коса със супер мека, еластична найлон лента премиум-клас.Тези превръзки за главата на новороденото са универсални (подходящи за бебета и малки деца). ⭐Съдържа 4 детски превръзка на главата : Комплект от 4 различни чалми с лъкове за деца.Всички детски аксесоари за коса са ръчно изработени с любов.Всеки сладък детски лък и превръзка на главата са идеално място за празнуване на Четвърти юли, и летните фестивали. ⭐Приложимите случаи : Подходящ за 4 юли, Деня на паметта, подпори за фотография, тържества, лятото, празници, Деня на независимостта, ежедневни чорапи или други специални случаи.

Декларирани характеристики