.

Мъжки Мини Самобръсначка Giant Rose Quartz, имат Моющаяся Самобръсначка, Влажна и Суха Бръснач с бързо зареждане, плаваща глава на 360 °, Тихо високоскоростен двигател, идеа?

Мъжки Мини Самобръсначка Giant Rose Quartz, имат Моющаяся Самобръсначка, Влажна и Суха Бръснач с бързо зареждане, плаваща

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

100% желязо [Удобно бръснене] : Тази мъжка електрическа самобръсначка с самозатачивающейся.Може да бъде Почистен, остър и здрав.Конструкцията е с метална мрежа се използва в съчетание с, която може да се адаптира към лице, Гладко бръснене и удобни, както за бръснене удобно и бързо, Без натоварването.Насладете се на бритьем!. [Преносими] : Тази мъжка електрическа самобръсначка с Размерите на яйце и тежи 0,37 кг.Можете лесно да го постави където и да отидете, например, у дома, в колата, в пътна чанта, джоб, чанта и т. Е много подходящ за дългосрочни бизнес пътувания и пътувания.Когато Сте в Командировка, на Важна среща, или на среща, по всяко време Можете да Отреже брадата си, за да се даде Мъжество. [Бързо зареждане на] : Тази самобръсначка Ман може да се зарежда с помощта на стена зарядно устройство, мобилен източник на енергия и дори на преносим компютър чрез Type-C. Затова той е много подходящ за бизнес пътувания.Където и да отидете, няма нужда да се притеснявате за това, че щяха батерии.Благодарение на бързото зареждане Type-C батерията може бързо да бъде напълно заредена и да му е достатъчно за 60 минути.Мъжки мини самобръсначка Giant Rose Quartz, имат моющаяся самобръсначка, влажна и суха бръснач с бързо зареждане, 360 ° плаващ корона, високоскоростен и безшумен мотор, подходящ за домашна кола, средства за грижа за кожата, мъжки мини самобръсначка, имат моющаяся самобръсначка, влажна и суха бръснач с бързо зареждане, 360 ° плаващ корона, високоскоростен и безшумен мотор, подходящ за дома, колата и пътуване Материал : желязо Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 150 грама опаковка Размер : 9x5x5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Декларирани характеристики