.

Сменяеми амбушюры Solo 3, Аксесоари за възглавници Solo 2, Съвместими с безжични слушалки Beats by Dre Solo3/Solo2 A1796/B0534 от протеиновой кожа с ефект на паметта (черен)

Сменяеми амбушюры Solo 3, Аксесоари за възглавници Solo 2, Съвместими с безжични слушалки Beats by Dre Solo3/Solo2 A1796/B0534

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Материал И размера на】 Изработени от професионален протеиновой кожа и пяна с памет ефект, тези амбушюры solo 3 са идеални за ушите и съвсем не се влоши превъзходно качество на звука слушалки Размер : 2,95 х 2,75 х 0,7 инча. 【УДОБЕН】Амбушюры solo3 - това са идеални, но достъпни резервни части за вашите отлични слушалки, те са идеални и толкова удобни, колкото и OEM, вие няма да можете да ги различи от оригинала. 【Съвместимост】 Тези амбушюры могат перфектно да замени стари или износени амбушюры за безжични слушалки solo 3.0 (модел A1796/B0534). (Не са подходящи за Studio 2/Studio 3) - Ако имате нужда от амбушюры за Studio 2 /Studio 3, намерете стоки по заявка "B09 G9 RD8 Q7". 【ЛЕСНА инсталация】 Махнете старите амбушюры, след това махнете защитното фолио с лепило на нови подушечках, най-накрая, вденьте нови тампони в контакти и бавно плътно стиснете ги.Вижте видео ръководство в Youtube, ако не сте напълно разбирате. 【Надеждно сервизно обслужване】 Вашата покупка се потвърждава от нашата безплатна подмяна в рамките на 90 дни или пълно връщане на средства в случай на проблеми с качество и гаранция 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. 【Материал И размера на】 Изработени от професионален протеиновой кожа и пяна с памет ефект, тези амбушюры solo 3 са идеални за ушите и съвсем не се влоши превъзходно качество на звука слушалки. Размер : 2,95 х 2,75 х 0,7 инча. 【УДОБЕН】Амбушюры solo3 - това са идеални, но достъпни резервни части за вашите отлични слушалки, те са идеални и толкова удобни, колкото и OEM, вие няма да можете да ги различи от оригинала. 【Съвместимост】 Тези амбушюры могат перфектно да замени стари или износени амбушюры за безжични слушалки solo 3.0 (модел A1796/B0534). (Не са подходящи за Studio 2/Studio 3) - Ако имате нужда от амбушюры за Studio 2 /Studio 3, намерете стоки по заявка "B09 G9 RD8 Q7". 【ЛЕСНА инсталация】 Махнете старите амбушюры, след това махнете защитното фолио с лепило на нови подушечках, най-накрая, вденьте нови тампони в контакти и бавно плътно стиснете ги.Вижте видео ръководство в Youtube, ако не сте напълно разбирате. 【Надеждно сервизно обслужване】 Вашата покупка се потвърждава от нашата безплатна подмяна в рамките на 90 дни или пълно връщане на средства в случай на проблеми с качество и гаранция 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Декларирани характеристики