.

4 бр. Ленти с белгийски флаг, бродирани нарукавная обогатяване с плетене на една кука и линия, флаг, Тактически Ленти за раници, шапки, якета, дрехи.

4 бр. Ленти с белгийски флаг, бродирани нарукавная обогатяване с плетене на една кука и линия, флаг, Тактически Ленти за

BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

【Характеристики тактически ленти с флага】 В комплекта са включени 4 ленти с флага, размер 3,15 инча (8 см) х 1,97 инча (5 см) 【Бродирани ленти ПРЕМИУМ-клас】 Тези ленти за хартата са произведени по метода на бродерия, те са триизмерни, елегантен премиум-клас, прозрачни и не выцветающие, и това е рядко и висококачествени ленти за раници. 【ГЪВКАВОСТ】 Тези тактически ленти са монтирани с помощта на кука и контур, им е трудно да отслаби или отвалиться.Ленти с флага може да се използва за раници, шапки, дрехи, дънки, сака и т. 【ЗДРАВ】 Тези ленти за раницата си много дебели, здрави и пере.Бродирани ленти - перфектната украса и е чудесен аксесоар за демонстрация на вашите патриотични чувства. 【Гаранция за качество】 Ние сме професионален производител на ивици за знамена, ако имате някакви въпроси относно тези ивици за знамена, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Патриотизъм, определено не е толкова просто, колкото развевание хартата при себе си в двора, той прониква дълбоко във всички кътчета на живота ни.Ако искате да изберете много смислен украса за вашия раница и шапка, а след това тези ивици с флага са идеални за вас. ?Характеристики на ивици с флага : Материал : полиестер Брой : 4 Размер : 3,15 "(8 см) x 1,97" (5 см) ? Процес : бродерия ЛЕСНА употреба - Тези ленти за раници са приложени с помощта на кука и контур, те са много издръжливи и не отваливаются.ЛЕНТИ с ФЛАГА ПРЕМИУМ-клас с бродерия - Бродерия тактически ивици с флага е много тънка и първокласна, тя е по-триизмерна и с по-малко вероятно да избледнява в сравнение с набивными.ЗДРАВИ ЛЕНТИ - Ленти за раницата, изработени от плътен полиестер, който е устойчив на разкъсване и може да се пере.ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ - Тези бродирани кръпки сравнително малки и универсални, можете да ги използвате, за шапки, оръжие, раници, дрехи и т. ? ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ Ние сме сигурни в качеството на тези пластири за знамена и са готови да ви помогне с всякакви въпроси, които може да имате по техен повод.

Декларирани характеристики