.

Toyvian Детски Занаяти Детски Занаяти Цветен Декор Великденско Бродирани Производство на Бяло Пенопластового Яйца Изделия От Пенопластового Яйца Изделия От Пенопла?

Toyvian Детски Занаяти Детски Занаяти Цветен Декор Великденско Бродирани Производство на Бяло Пенопластового Яйца Изделия

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Яйца от бяла пяна : изработена от разпенен материал, достатъчно здрав и практични за използванеЯйца от стиропор : Можете да дадете на този модел от стиропор на децата си, за да те заедно се забавлявахме.Теми във формата на стиропор : помогнете на децата да развият своето въображение и творчески способности в интригуващ процес.Форми от полистирол : Изработени от висококачествени вспененных материали, безопасни и трайни за дълго използване.Декорация от стиропор : Продуктът е лек и безопасен за използване. много интересен модел от стиропор със собствените си ръце.Яйца от бяла пяна : изработена от разпенен материал, достатъчно здрав и практични за използване.Яйца от стиропор : Можете да дадете на този модел от стиропор на децата си, за да те заедно се забавлявахме.Теми във формата на стиропор : помогнете на децата да развият своето въображение и творчески способности в интригуващ процес.Форми от полистирол : Изработени от висококачествени вспененных материали, безопасни и трайни за дълго използване.Декорация от стиропор : Продуктът е лек и безопасен за използване. много интересен модел от стиропор със собствените си ръце.Пратката включва 28 модели от стиропор "Направи си сам" Функции-Подходящи за декорация на вашия дом и маса и празнична атмосфера в деня на Великден. - Децата могат да colorize тези яйца, а също и начертайте модел, украсяват ги с други предмети и т. - Материал : дунапрен - Цвят : бял - Забележка : Той има четири размер : 6 см, 6,7 см, 7,2 см, 7,7 виж Във всеки размер на 7 пяна дъски яйца. - Размер : около 7,70 X4,50 X4,50 см / 3,03 X1,77 X1,77 инча - Тези модели от бяла пяна могат да бъдат боядисани, за да направите всичко, което желаете! - Е изработена от разпенен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба. - Разработени по формата на яйца, тези полистирен модели са много подходящи за деца.Информация за продукта Е незаконченная модел яйца, която е изработена от разпенен материал, гладка и готова за боядисване.Вашите деца могат да colorize играчка във всеки цвят и с всеки модел.В този процес децата могат напълно да използват въображението си и да получите удоволствие от създаването на произведения на изкуството!.

Декларирани характеристики