.

Контейнер за прах за пране Ilyapa с Лъжичка за сапун на 2/3 Чаша, Бяло Поцинкована Контейнер за прах за пране, Контейнер за усилване на Мирис, Кутия за Съхранение за Пран?

Контейнер за прах за пране Ilyapa с Лъжичка за сапун на 2/3 Чаша, Бяло Поцинкована Контейнер за прах за пране, Контейнер за

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

СЕЛСКИ СТИЛ - Нашият метален контейнер за прах за пране в стил винтажного фермерска къща ще даде на вашата пералня и дома перфектен акцент в стил кънтриКОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ - да се отървете от обемисти пластмасови контейнери за съхранение и съхранява порошкообразное пране сапун в нашите кутии за съхранение.ИЗДРЪЖЛИВ - Този контейнер за прах за пране изработен от устойчив галванизиран метал с бяло прахово покритие и е проектирана за дълги години.ОКАЧЕН ЛЪЖИЧКА - Този контейнер за усилване на мирис включва мерителна чашка на 2/3 чаша, която за вашето удобство. подвешивается отстрани. ГАРАНЦИЯ за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - Ilyapa поддържа всички свои поцинковани притежателите на 100% .Моля, обръщайте се към нас с всякакви въпроси или проблеми, за да можем да ви помогнем!.

Декларирани характеристики