.

Notherss Нов списък, 3 опаковки Организатор за бельо, за чорапи, Разделители за чекмеджета, Тъканни Организаторите за Шкафове, Кутии за съхранение на Чорапи, бельо, Врат?

Notherss Нов списък, 3 опаковки Организатор за бельо, за чорапи, Разделители за чекмеджета, Тъканни Организаторите за Шкафове,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

памук 【Здрав】 кутия за твърд и не деформират, може да се измие с вода. 【Подходящ размер и уникален дизайн】 Вие ще получите 3 серии организаторите за шкафове, в една кутия от 20 клетки с размери 13 "x11" x3. в една кутия 7 клетки с размери 13 "x11" x3.15", в една кутия е 6 клетки с размери 13 "x6.15", в една от тях 15 са големи клетки за съхранение на зимни / спортни чорапи, малки декорации и т. 【Лекотата на монтажа】 Комплект от 3 бр. сгъваеми кутии за съхранение на чорапи, предназначени за организации чекмеджета шкафа, лесен и можете бързо да се прибират или да ги развивам с помощта на цип в долната част.Тези кутии-организаторите може да се използва за кабинет, спалня, шкафове, банята, гардероба, шкафа, за съхранение на вещи под леглото, писмено маса, лавица за книги рафтове, детска градина, офис. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 Изработени от здрава тъкан PBT с тънки бода, организаторите за съхранение, устойчив на прах, влага и счупвания, от нетъкан текстил.А вложки от полипропилен с висока плътност се различават по якост и не се поддават на извивката, деформация или напукване.Мрежести джоба квадрати пропускат въздух и спомагат за циркулацията на въздуха. 【Безплатен подарък】: отстъпка 5 в първата седмица продажбите на, Ако пробен ефектът няма да е добър, можете да го върнете безплатно. 【Силен】Кутия е твърда, не е деформиран, много здрава и може да се използва в продължение на много години, може да се измие с вода 【ПОДХОДЯЩ размер и уникален дизайн】 Вие ще получите 3 серии организаторите за шкафове, една кутия с 20 клетки с размери 13 "x11" x3. една кутия по 7 клетки с размери 13 "x11" x3.15", една кутия с 6 клетки с размери 13 "x6.15", едната от които е на 20 големи клетки за съхранение на зимни / спортни чорапи, малки декорации и т. 【Лекотата на монтажа】 Комплект от 3 бр. сгъваеми кутии за съхранение на чорапи, предназначени за организации чекмеджета шкафа, лесен и можете бързо да се прибират или да ги развивам с помощта на цип в долната част.Тези кутии-организаторите може да се използва за кабинет, спалня, шкафове, банята, гардероба, шкафа, за съхранение на вещи под леглото, писмено маса, лавица за книги рафтове, детска градина, офис. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 Изработени от здрава тъкан PBT с тънки бода, организаторите за съхранение, устойчив на прах, влага и счупвания, от нетъкан текстил.

Декларирани характеристики