.

Комплект татуировка-на пишеща машина, Пълен Комплект Татуировка-на пишеща Машина, Макара За Татуировки, Подложка, Машина За Микроблейдинга, за да проверите За Тату?

Комплект татуировка-на пишеща машина, Пълен Комплект Татуировка-на пишеща Машина, Макара За Татуировки, Подложка, Машина

BGN 10.03

Сума
Налично за поръчка

Машина за нанасяне на татуировки : Натоварване на татуировка‑колата е около 4-7 В, художници-татуировщики може да се регулира честотата и дължината на иглата в съответствие със своите методиСпециален дизайн на рамката на татуировка-на пишеща машина, лек, с леко сътресение на тялото, може да работи дълго време без умора.Сигурен комплект за татуировки : игли за татуировки, направени от висококачествена неръждаема стомана, непрекъснато игла.По-дълъг кабел за затягане на татуировки и тел за foot педали, лесен за работа и движение на тялото при работа с татуировка.Татуировка-на пишеща машина работи по-бързо, с високо качество на татуировка-игли са подходящи както за облицовка, така и за перушина.Как да използвате : 1. Задайте игла за татуировки, на върха на игла за татуировки, една дръжка за татуировки, втулка върха, дръжка за татуировки и венеца на татуировка-машина. Включете татуировка-пишеща машина и източник на енергия с помощта на кабел за татуировка-захващане. Включете ножную педала на татуировки към източник на захранване. Свържете захранващия кабел към източник на захранване и го свържете към контакт.След включване на източник на захранване регулиране на напрежението на захранващия източник, за да изберете подходящата скорост, и ще можете да работите.Професионална татуировочная на пишеща машина : Комплект за начинаещи татуировщиков включва всички консумативи за татуировки.Пълен професионален комплект за татуиране - добър избор е за начинаещи, студенти, художници-татуировщиков.- Добри инструменти за татуировка за начинаещи, така и професионални татуировщиков, прости за използване.Добра производителност : Работи бързо и има силна усилия, добър ефект на очна линия, създава красива фигура татуировки, леко разклащане на тялото, може да работи в продължение на дълго време.Това е пълен комплект за татуировки с отлични работни характеристики, която можете да използвате и като подарък - чудесен избор.Параметри : Тип на продукта : Комплект за татуировки-на пишеща машина Материал : Алуминиева сплав, гума, неръждаема стомана, пластмаса и течност 1. Напрежение стартиране на татуировка-на пишеща машина : 3-3,5 На Работно напрежение : от 4 до 7 В (поддържа работата на машината под 10 В, може да удължи живота на татуировка-на пишеща машина) 10 намотки на татуировка-сонда Работна честота на машината : 4,5 В-5,5 На 100 Hz, 5. Входно напрежение на захранващия източник татуировки : 90-265 vac 50/60 Hz Входен ток : от 0,5 А (максимален) Изходно напрежение : 0-18 В (регулируемо напрежение в този диапазон) Изходен ток : 1,5 А (Максимум) Размер : Приблизително 69x80x23 мм/2,72 х 3,15 х 0,91 инча 3.

Декларирани характеристики

Item Type:
Tattoo Machine Kit
Material:
Aluminum alloy, rubber, stainless steel, plastic, liquid
1. Tattoo Machine:
Starting Voltage:
3-3.5V
Working Voltage:
4-7V (Keep the machine working below 10V, can prolong the life of the tattoo machine)
10 Wraps Tattoo Coil Machine Working Frequency:
4.5V-5.5V 100Hz, 5.5V-6.5V 103Hz
2. Tattoo Power Supply:
Input Voltage:
90-265V AC 50/60Hz
Input Current:
0.5A (Maximum)
Output Voltage:
0-18V (Adjustable voltage within this range)
Output Current:
1.5A (Maximum)
Size:
Approx. 69 x 80 x 23mm / 2.72 x 3.15 x 0.91in
3. Tattoo Handle :
Aluminum Alloy Tattoo Handle Diameter:
Approx. 21mm / 0.83in
Screw Size:
Approx. 2.5mm / 0.1in
4. Tattoo Foot Pedal :
Wire Length:
Approx. 1.4m / 55.12in
5. Tattoo Clip Cord:
Length:
Approx. 1.65m / 64.96in
6. Black Tattoo Practice Ink :
Net Content:
5ml/ bottle, 6 bottles
Shelf Life:
3 years
Note:
This tattoo ink can only be used for practice skin, not for real people, other products can be used for real people. If there is precipitation in the ink material, it is normal. Stir evenly with the ink mixer before use.
Package List:
1 x 10 Wraps Tattoo Coil Machine:
1 x Tattoo Power Supply:
1 x Cord :
1 x Transparent Tattoo Clip Cord:
1 x Stainless Steel Tattoo Foot Pedal:
1 x Tattoo Handle :
5x Tattoo Needle (Random Model):
5 x Tattoo Needle Tip (Corresponding To Random Tattoo Needle Model):
10 x Grommet (Random Color):
10 x Rubber Band (Random Color):
10 x Black Tattoo O‑Rings:
4 x Hex Wrench (1.5mm / 0.06, 2mm / 0.08in, 2.5mm / 0.1in, 3mm / 0.12in):
5 x Small Tattoo Ink Cup:
5 x Medium Tattoo Ink Cup:
6 x Black Tattoo Ink: