.

аналогов Джойстик с подсветка koulate, Led Светлинен панел на Контролера, 7-Цветна Капачка Джойстик за Джойстик за PS4 (1 #)

аналогов Джойстик с подсветка koulate, Led Светлинен панел на Контролера, 7-Цветна Капачка Джойстик за Джойстик за PS4 (1 )

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

7 цвята могат да се сменят по желаниеИзработен от устойчив действително нетоксичен ABS-пластмаса, без мирис.Опростен дизайн и лесна инсталация.Подходящ за Xbox One, контролер за PS4.Спестете ток, изчакайте 2-3 минути, докато тя се изключи и се разклаща си, за да го събуди.Описание : Подходящ за контролер PS4 XBOX ONE. 7 цвята са включени, можете да се разклаща си и да се удави, за да променят цвета си.Лесно се свързва, може да се използва като резервно устройство, което елиминира проблема с ремонта.Материал ABS-пластмаса, здрав, това е лесно да се прекъсне.Вие, момчета, можете да се насладите на играта!Характеристики : 1. 7 цвята могат да се сменят по желание. Изработен от устойчив действително нетоксичен ABS-пластмаса, без мирис. Опростен дизайн и лесна инсталация. Подходящ за Xbox One, контролер за PS4. Спестете ток, изчакайте 2-3 минути, докато тя се изключи и се разклаща си, за да го събуди.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS Тегло : прибл. 10 г Аксесоари за конзоли Тип : Друга игрална периферия Модел : 1 # PS4 2 # xbox one Размер : 22 * 15 мм/0,8 * 0,5 инча (пръстен за лампата) на Помещение и включва : 2 х писалка за палеца 2 х проводници 2 х пръстен за led лампи Забележки : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики