.

Прахоустойчив калъф HIJIAO за конзолата PS5 Sony Playstation 5 Водоустойчив, Устойчив на надраскване, с Играта на диска и джоб за съхранение контролер Защитен Калъф (сив)

Прахоустойчив калъф HIJIAO за конзолата PS5 Sony Playstation 5 Водоустойчив, Устойчив на надраскване, с Играта на диска и

BGN 18.40

Сума
Налично за поръчка

♦ 【Подходящ за】 : Специално разработен за конзолата Play Station 5 и контролериСпециален запазени интерфейс за захранване и линия за предаване на данни, по-удобен. ♦【Много място за съхранение】 : конзола Play Station 5 напълно се затваря, джобове от двете страни позволяват да се съхранява контролер и слот джанти, перфектно хранилището, без което ще ви навсякъде търси дискове. ♦ 【Най-добрата защита】 : прахоустойчив, това е основната функция, която позволява да се избегне попадане на прах, когато това се използва водоустойчив плат за предотвратяване на драскотини. ♦ 【За материала】 : Това не е еднослоен текстилен калъф за носене, той е създаден по дизайн на сандвич HIJIAO и гъби за запълване на текстура деним, износостойкая, водоустойчив. ♦【Опаковка】 : 1 * прахоустойчив калъф.Описание : Прахоустойчив калъфче за конзолата PS5 Sony Playstation 5 Характеристики : 1. Състояние : чисто нова. Материал : водоустойчив плат; 3.Пакетът включва : 1xdust cover Обслужване на клиенти : връщане на парите в рамките на 30 дни, от онлайн услугата в рамките на 24 часа.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Декларирани характеристики