.

Набор от пирамидок от полиран черен камък Heka Naturals от шунгита 3 | 2+3+4 -Инчов Декор на масата от шунгитового камък за дома или офиса - Чакра Камъни, Лечебни Кристали, Пир?

Набор от пирамидок от полиран черен камък Heka Naturals от шунгита 3 | 2+3+4 -Инчов Декор на масата от шунгитового камък

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

? СИЛА на ШУНГИТА Шунгит - това е черен кристален минерал със специална структура, която перфектно почиства водаТой съдържа италия, които могат да имат терапевтична стойност.Кристална пирамида от шунгита съчетава в себе си предимствата на минерала и формата на пирамида и действа като естествен щит и пречистване на кристали за вашето обкръжение. ? ВЕЧЕН CRYSTAL Благодарение на непрекъснато напредъка в технологиите, ние постоянно сме изложени на различни вибрации, които могат да предизвикат различни нарушения на телесното равновесие.Кристална структура шунгита може да действа като естествен щит срещу такива вибрации.Камъни от шунгита е традиционно използван за физическо, емоционално, духовно и холистично лечение.По този начин, шунгит сега е по-важно от всякога, за нашето физическо състояние и духовна защита. ? "ЧУДО КАМЪК", Често наричан "Чудо камък", шунгит може да притежава силни почистване свойства, в зависимост от чистотата му.Тази полиран кристал пирамидка от шунгита ще се превърне в перфектният декор за вашата стая за медитация, дом или офис и т., Той винаги ще се открои като централен елемент от вашето обкръжение, с допълнителното предимство, увеличаване и ви помага да се засили както физическото, така и емоционалното си здраве. ? НАУКА, СТОЯЩИ ЗАД КАМЪК на Което науката казва за шунгите и фуллеренах?Ако ви е интересно да научите повече за шунгите и неговото приложение в медицината, можете да направите това е, като направите едно просто търсене в Google на следния PMCID : PMC2676811 "Лечебно приложение на фулерени". Това е статия, публикувана на Националния център за биотехнологична информация. ? ДАР на ЧИСТОТАТА на Нашата кристален пирамидка от полиран черен камък шунгит ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки, защото това не е просто великолепен предмет домашен интериор, този трансфер на положителна атмосфера от човек на човек.В рамките на традиционните ценности и вярвания той е подарен в знак на добра воля, здраве и постоянство.С допълнителното предимство, заключающимся е, че пирамидата с уникалната си геометрична форма и историческа ценност сама по себе си е мощен символ. ? СИЛА на ШУНГИТА Шунгит - това е черен кристален минерал със специална структура, която перфектно почиства вода.Той съдържа италия, които могат да имат терапевтична стойност.Кристална пирамида от шунгита съчетава в себе си предимствата на минерала и формата на пирамида и действа като естествен щит и пречистване на кристали за вашето обкръжение. ? ВЕЧЕН CRYSTAL Благодарение на непрекъснато напредъка в технологиите, ние постоянно сме изложени на различни вибрации, които могат да предизвикат различни нарушения на телесното равновесие.Кристална структура шунгита може да действа като естествен щит срещу такива вибрации.Камъни от шунгита е традиционно използван за физическо, емоционално, духовно и холистично лечение.По този начин, шунгит сега е по-важно от всякога, за нашето физическо състояние и духовна защита.

Декларирани характеристики