.

Cryfokt Титуляр за последна дума в писоар за Урина, 1000 мл Преносим Външен Катетър за последна дума в писоар за Мъже, Катетър, Мъжки Колектор за събиране на Урината, Носе?

Cryfokt Титуляр за последна дума в писоар за Урина, 1000 мл Преносим Външен Катетър за последна дума в писоар за Мъже, Катетър,

BGN 10.25

Сума
Налично за поръчка

МОЧЕПРИЕМНИК : Урина за мочеприемника специално разработен за мъже, мекият край позволява на страничния изтичане на информацияПроста и готова за употреба, винаги е и готови за следващото използване. Подходящ за повторна употреба, лесно почистване.СИГУРНОСТ : Мъжки чанти за писсуаров изработени от мек, приятен за кожата, твърди и трайни материали, лек и не са подобни на триене, прекрасен и комфортен носенето и дълготрайни.Пратката включва : Мъжки външен катетър включва бикини, писоар, катетър за урина, опаковка с обем 1000 мл. Уникален мек панел осигурява по-добра пропускливост и по-голям комфорт в сравнение с конвенционалните писсуарами.ДИШАЩИ ПАНТАЛОНИ : Този мъжки писоар е изработена от дишаща материя, може да се носи в предната част на корема.Връзката между писсуаром и отделителната тръба трайно, без пропуски, стабилно, му е лесно отвалить, а пикочната тръба удебелени, и я лесно се огъват.ПРИЛОЖЕНИЕ : Писоар за мъже, идеален за хора с нарушена мобилност, честота на уриниране, след операции, които изпитват затруднения да се отправят в банята и т. Също е много подходящ за пътуване и къмпинг.Инконтиненция на урина, болните, прикованные към леглото, по-възрастните хора, които да ставам през нощта неприятно.Спецификация : Тип на продукта : Мъжко устройството за уриниране Материал : латекс + памучен плат Капацитет на торбичката за урина : 1000 мл Сфера на приложение : Подходящ е за стари, слаби, болни и инвалиди, с фрактури, парализа, често уриниране, спешно уриниране, незадържане на урината, спутанностью съзнание, не може да се грижи за себе си и за други пациенти.Продуктът е произведен от висококачествен латекс, полимери и други материали.Научен дизайн, лесен за употреба, удобен, безопасен и ефективен (препоръчва за закупуване на 2 комплекта за алтернативно използване, лесни за почистване) Приложение : 1. Първо измийте найлонова торбичка за урина вода или въздух, за да се предотврати залепване найлонова торбичка за урина, ако пластмасов катетър сплющивается, може да използвате топла вода за решаване на проблема. Вратовръзка еластичен определя колан на талията и насочете отвор на пикочните пътища по силует на торбичката за урина. Два дълги плика се отделят от средата на корените на краката на ляво и на дясно и се свързват две къси презрамки отзад и нагоре.Отворете ключа за издаване на найлонова торбичка за урина и окачени найлонова торбичка за урина на нощното шкафче, можете да им се насладите.

Декларирани характеристики