.

Капачки за състав на вентила на гумата Konooy, 8 Опаковки Забавни Капачки за Автомобилни гуми | Метални Капачки за въздушни Вентили за гуми | Готини Аксесоари за автомо?

Капачки за състав на вентила на гумата Konooy, 8 Опаковки Забавни Капачки за Автомобилни гуми | Метални Капачки за въздушни

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Материал премиум клас- - - - Капачки за състав на вентила Konooy 8 PACK, изработени от висококачествени леки алуминиеви сплави с анодированным и прахово покритие за максимална здравина и издръжливост, обработка на повърхността анодным теста, прави цвета по-ярък, издръжливи в сравнение с, а нишките не се деформира, като пластмасаШироко приложение - Вътрешен диаметър капаци на клапани, гуми е 7 мм (0,28 инча), а вътрешната височина е 10 мм (с 0.39 инча), което е достатъчно дълбоко, за да е напълно затворете вентила на гумата.Универсален подходящ за повечето коли, мотори, джипове, камиони, джипове и други превозни средства и т. Здраво уплътнение във форма на конус - Тези капачки за штоков клапани, гуми осигуряват по-добро уплътнение, предотвращающее изтичане на въздух и здраво защитата от прах, плака и отломки.Лесна инсталация - Само винтовете на штоке вентила на гумата. идеален подарък за приятели, на шефа, на членовете на семейството и т. Закрывающаяся чанта с цип - Всеки набор от капачки за автомобилни гуми се предлага в висококачествена затварящ се плик, облегчающей съхранение на допълнителни въздушни клапани в гаража си, жабката или набор от инструменти.Материал премиум клас- - - - Капачки за състав на вентила Konooy 8 PACK, изработени от висококачествени леки алуминиеви сплави с анодированным и прахово покритие за максимална здравина и издръжливост, обработка на повърхността анодным теста, прави цвета по-ярък, издръжливи в сравнение с, а нишките не се деформира, като пластмаса.Широко приложение - Вътрешен диаметър капаци на клапани, гуми е 7 мм (0,28 инча), а вътрешната височина е 10 мм (с 0.39 инча), което е достатъчно дълбоко, за да е напълно затворете вентила на гумата.Универсален подходящ за повечето коли, мотори, джипове, камиони, джипове и други превозни средства и т. Здраво уплътнение във форма на конус - Тези капачки за штоков клапани, гуми осигуряват по-добро уплътнение, предотвращающее изтичане на въздух и здраво защитата от прах, плака и отломки.Лесна инсталация - Само винтовете на штоке вентила на гумата. идеален подарък за приятели, на шефа, на членовете на семейството и т. Закрывающаяся чанта с цип - Всеки набор от капачки за автомобилни гуми се предлага в висококачествена затварящ се плик, облегчающей съхранение на допълнителни въздушни клапани в гаража си, жабката или набор от инструменти.Украсете своите гуми стилни алуминиеви капачки клапани!Тези капачки за автомобилни гуми анодированы за повишаване на тяхната здравина и издръжливост.

Декларирани характеристики