.

Скрубер за баня Beavorty Скрубер За баня, Гъба За Баня, Четка С Дръжка, Четка За Тяло, Четка за Душата, Отшелушивающая Почистваща Четка за Тяло за жени и Мъже, Силиконова ?

Скрубер за баня Beavorty Скрубер За баня, Гъба За Баня, Четка С Дръжка, Четка За Тяло, Четка за Душата, Отшелушивающая Почистваща

BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на веревочной дизайн на дълга дръжката можете да го закачите навсякъде, за да изсъхнатчетка за задната част с дълга дръжка.Тази четка за душата ви позволява лесно да се радват на баня, подходящ за ежедневна употреба, или можете да го дари любимия човек. четка за тялото и за душата.Коварен качеството на изработка на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни подробности.четка за измиване на тялото.Дълга дръжка-лесно да се запази, а тя ви позволява да се отпуснете раменете, врата и гърба. вземете душ с отлепване средство за гърба.Тази мека четка има добър почистващ ефект, като позволява на гърба да се отърве от мъртвата кожа.почистете лицето с четка.Описание на Скрубер за къпане с Четка за почистване на тялото с Четка за почистване на гърба с дълга дръжка Характеристики чистач за гърба - Материал : пластмаса - Цвят : бял.- Размер : 33,5 X6,5 см. на Помещение и включва 1 х четка за баня.

Декларирани характеристики