.

Магнитен калъф Eouine Glitter за Apple iPhone 12 Pro Max 6,7 Калъф за телефон 【е Съвместим с MagSafe】 Прозрачни, не пожълтяване, от TPU, противоударные Защитни капаци, блестящ сладък калъ?

Магнитен калъф Eouine Glitter за Apple iPhone 12 Pro Max 6,7 Калъф за телефон 【е Съвместим с MagSafe】 Прозрачни, не пожълтяване,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】Прозрачен блестящ калъф, идеален за Apple i Phone 12 Pro Max 6,7 инча, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите 【Дизайн с пайети】 Вграден искрящ кристал не потускнеет и не осыплется, създавайки искрящ блясък и предотвратява пожълтяване, което прави вашия телефон с луксозен и уникален. 【По-силно привличане】 Този калъф разполага с магнитна функционалност и може да се използва с различни магнитни аксесоари, като например безжично зарядно устройство, което улеснява безжична зареждане, която е съвместима с Mag Safe. 【Цялостна защита】 Повдигна ръба на своята практика е предназначен за създаване на пълноценна защитно покритие на лещата и задната част на телефона, като предоставя най-пълна защита от надраскване и scuffs. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да ни потърсите, ние сме достатъчно убедени в това, че можем да ви осигурим качествени продукти и услуги и ще направим всичко възможно, за да решите проблемите си бързо и ефективно.Добре дошли в нашия магазин, изберете защитен калъф за вашия мобилен телефон, осигурете цялостна защита за вашия мобилен телефон, не се страхува от никакви ежедневните проблеми. ●●●● Нашето предимство ●●●● ✅ Използвайте висококачествен мек и прозрачен блестящ TPU за да придадат допълнителен блясък, демонстрация на красотата на вашия телефон и да го яркост без увеличаване на обема, предотвратяване пожълтяване на телефона и постоянно привличане на вниманието на околните. ✅Корпус подсилен ударопоглъщащ ъглова конструкция, която разпръсква силни удари и осигурява по-голяма устойчивост на удар.Пълно покритие на корпуса, изцяло предпазва вашия телефон. ✅ По-силно привличане : Е съобразен с вградени магнити осигуряват надеждна свързаност и по-бърза безжична зареждане за по-бърза и лесна безжична зареждане на plug-and-play и сигурно се адаптират към всички аксесоари Mag Safe. ●●●● Подарък-изненада●●●● Този калъф за телефон с лек дизайн, подобен на искрящ кристал, красиви и атрактивни, идеален подарък за съпруга, майка, дъщеря, приятелка и приятел на годишнина на деня на майката, рожден ден, Коледа, Свети Валентин и т. Вие няма да пропусна това. ●●●● Професионално обслужване ●●●● Ако имате някакви въпроси или недоволството на нашите продукти, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да решите проблемите си бързо и ефективно в рамките на 24 часа!Вашето удовлетворение е нашата най-голямото удоволствие.

Декларирани характеристики