.

Zerodeko 10 бр. Нескользящие Флокированные Куки за закачалки Организатор за гардероба Флокированная Рамка за Спестяване на място за по-малките свързващи куки (Случаен ?

Zerodeko 10 бр. Нескользящие Флокированные Куки за закачалки Организатор за гардероба Флокированная Рамка за Спестяване на

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от здрава пластмаса, може да издържи тегло по-малко от 5 кг, позволява да се мотае тежки дрехи, без да се повредиДизайн на огъване на тялото, не оставляющий следи, по-хуманен.Лесен за носене, подходящи за дома, за пътуване, командировка и така нататък.Каскадни мини-куки за закачалки за дрехи ще доведе дрехите си в ред.Позволява да се поставят дрехи в гардероба си в изправено положение, за да спестят повече място.Не е предназначен за ефективно предотвратяване на падането на дрехи.Изработен от здрава пластмаса, може да издържи тегло по-малко от 5 кг, позволява да се мотае тежки дрехи, без да се повреди.Дизайн на огъване на тялото, не оставляющий следи, по-хуманен.Лесен за носене, подходящи за дома, за пътуване, командировка и така нататък.Каскадни мини-куки за закачалки за дрехи ще доведе дрехите си в ред.Позволява да се поставят дрехи в гардероба си в изправено положение, за да спестят повече място.Не е предназначен за ефективно предотвратяване на падането на дрехи.Пратката е списък на топ 10 x флокированная закачалка Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Цвят : Случаен цвят. - Каскадни мини-куки за закачалки за дрехи ще доведе дрехите си в ред.Позволява да се поставят дрехи в гардероба си в изправено положение, за да спестят повече място. - Лесен за носене, подходящи за дома, за пътуване, командировка и така нататък. - Размер : 4 x 2. - Без дизайн, предотвращающего ефективно спад дрехи. - Изработен от здрава пластмаса, може да издържи тегло по-малко от 5 кг, позволява да се мотае тежки дрехи, без да се повреди. - Материал : Пластмаса. - Дизайн на огъване на тялото, не оставляющий следи, по-хуманен.Описанието на Тези флокированные закачалки са подходящи за всякакъв вид закачалки, като на закачалка от дърво, флокированные, пластмасови, с метална стена. за окачване на дрехи, панталони, тениски, шапки, чанти, шалове и други всячины.Каскадни мини-куки за закачалки за дрехи ще доведе дрехите си в ред.Позволява да се поставят дрехи в гардероба си в изправено положение, за да спестят повече място.

Декларирани характеристики