.

Гребец Игла, Нож За Конци 3 в 1, Шиене, Напръстник, Защитен Протектор, Игла За Шиене, Аксесоари За Капитониране, Инструменти за Шиене със Собствените си Ръце (Розов)

Гребец Игла, Нож За Конци 3 в 1, Шиене, Напръстник, Защитен Протектор, Игла За Шиене, Аксесоари За Капитониране, Инструменти

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Универсален - Добра гребец на игли 3 в 1, гилза и ножевой машина за шиене, капитониране и занаятиОтлично качество и трайност - Този за шиене, напръстник, произведен в Тайван от ABS-пластмаса и желязо. Размер : 5 *5,5 см, лек и практичен, изящна изработка. Удобен дизайн с Ергономичен инструмент за капитониране, той може ефективно да предотврати умора и болезненост при производството на съшива одеяла.Това облекчава напрежението с тези отпечатъци, които обикновено се използват, за да грабне иглата, подадат си през дебели парчета плат и резитба.Безопасен и вежлив - подходящ почти за пръстите, за защита на върховете на пръстите си.Чудесен подарък - може да се използва като три инструменти, идеално подходящи за преминаване на иглата през всички тези слоеве за ръчно изключване, добро гилзата и нож за конци.Универсален - Добра гребец на игли 3 в 1, гилза и ножевой машина за шиене, капитониране и занаяти.Отлично качество и трайност - Този за шиене, напръстник, произведен в Тайван от ABS-пластмаса и желязо. Размер : 5 *5,5 см, лек и практичен, изящна изработка. Удобен дизайн с Ергономичен инструмент за капитониране, той може ефективно да предотврати умора и болезненост при производството на съшива одеяла.Това облекчава напрежението с тези отпечатъци, които обикновено се използват, за да грабне иглата, подадат си през дебели парчета плат и резитба.Безопасен и вежлив - подходящ почти за пръстите, за защита на върховете на пръстите си.Чудесен подарък - може да се използва като три инструменти, идеално подходящи за преминаване на иглата през всички тези слоеве за ръчно изключване, добро гилзата и нож за конци. 9 грама, размер на около 5 * 5,5 см, опаковка зелен цвят в пакета.

Декларирани характеристики