.

plplaaoo Кошница За съхранение на Кутии-Организаторите за Кухненски Офис, Склад от Неръждаема Стомана, Чекмеджета-Организаторите за съхранение на Кошници за Организи?

plplaaoo Кошница За съхранение на Кутии-Организаторите за Кухненски Офис, Склад от Неръждаема Стомана, Чекмеджета-Организаторите

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

С помощта на изключителна технология за заваряване, всичко продукт за трайно и стабилно, без деформация, дълъг експлоатационен живот повърхността е покрита с екологично покритие на процеса, изискан външен вид, позволява да се поддържа ред в стаята.Кошница за съхранение на дрехи, произведени от висококачествена неръждаема стомана, която е с добра здравина и стабилност.Благодарение на 2 ръце я лесно да се движат, той е подходящ за семеен спални, кухня, хол и стая за детски играчки.Може да се съхраняват зеленчуци, козметика, бижута, дистанционно управление, лекарства, бельо, одеало, канцеларски материали, книги, списания и др Опции : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кошница за съхранение Материал : неръждаема стомана Цвят : златен Стил : европейски и американски Тегло : приблизително 1193 г / 42,1 унция Размер на продукта : приблизително 33x28,5x20,1 см / 13,0x11,2x7,9 Предназначение : за съхранение на работния плот, дрехи, плодови закуски, кухненски прибори и т. на Приложение : зеленчуци, cd-та, козметика, бижута, плодове, чанти, дистанционни управления, магнитни карти, лекарства, бельо, одеяла, канцеларски материали, книги и списания, костюми и т. Предпоставка списък : 1 х кошница за съхранение Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Basket
Material:
Stainless Steel
Color:
Gold
Style:
European and American
Weight:
Approx. 1193g / 42.1oz
Product Size:
Approx. 33x28.5x20.1cm / 13.0x11.2x7.9in
Uses:
Desktop storage, clothing storage, fruit snacks, kitchen utensils storage, etc.
Application:
Vegetables, CDs, cosmetics, jewelry, fruits, bags, remote controls, magnetic cards, medicines, underwear, quilts, stationery, books and magazines, suits, etc.
Package List:
1 x Storage Basket
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :