.

Безпроблемна Шнола за Коса Разширения Човешка Коса Копринено Директни 16 Инча # 1Б Натурален Черен Невидим Безпроблемна Шнола за Коса Разширения Реми 120 г 7 бр. Безпр?

Безпроблемна Шнола за Коса Разширения Човешка Коса Копринено Директни 16 Инча 1Б Натурален Черен Невидим Безпроблемна Шнола

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1-Нашата шнола за коса разширения, изработен от 100% човешка коса remy, меки, като вашата собствена коса, не падащите и не спутывающихся, които при добри грижи могат продължи 3-6 месеца 2-Спецификация : комплект от 7 броя 16 скоби за 120 g, 100 g ± 5 g за по-чиста коса, без затягане, 120 г за удължаване на косата с клипове.Изкуствени скоби за коси, които са невидими и по-удобни. 3-Цвят може да се различава от показаната поради осветление, монитори и настройки, моля, разберете. нашата коса са подходящи за всеки повод, както за ежедневна употреба, парти, концерт, сватби и т., лесно се поставят и свалят. правят вас очарователни по всяко време. 4-Ако искате да направите нова полагане на косата, температурата е по-добре да не надвишава 180 ℃.Добра грижа и липсата на често използване на инструменти за оформяне на косата може да се удължи срока на експлоатация на косата. 5-Нашите стоки са в наличност, можете да се насладите на политиката, ако имате някакви въпроси относно нашите косата си, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Тип : Безшевни скоба, за да патица от полиуретан за удължаване на косата. Материал : 100% човешка коса Remy. Спецификация на косата : Комплект от 7 броя по 120 г, общо 16 скоби, 100 г ± 5 грама за коса, без да стяга. 7 парчета, включват в себе си 1x8 "патици, 2x6"патици, 2x4 "патици, 2x2"патици. Дължина на косата : 14 см, 16 см, 18 см. Цвят на косата : черен jet black брой 1, натурален черен № 1б, тъмно кафяво № 2, средно-кафяво № 4, тъмно кафява смес с кафяв брой 2/6/2. Срешете косата с гребен с широки зъбци, за да се избегне възел. Измийте наращенные косата с топла вода с безсульфатным шампоан и балсам. Внимателно хванати за продажби, срешете наращенные коса с помощта на гребен с широки зъбци, от горе до долу. Внимателно задръжте косата си с ръка и изстискайте водата. Разбийте косата с кърпа, докато косата не изсъхнат, най-добре е да изсъхне по естествен начин, избягване на сушене на косата със сешоар.

Декларирани характеристики

7pcs 16clips 120g set,100g±5g for pure hair without clip, 120g for the hair extension with clips.PU clips human hair, which is invisible and more comfortable :