.

Подаръчен комплект карбид чеп 2x10 бр., джолан 3 мм, 20 форми, Волфрам, режещи части с двойна огранкой - Аксесоари за Dremel, Fordom, Flex Shaft, Dewalt и мультитулов - Са идеални за прое?

Подаръчен комплект карбид чеп 2x10 бр., джолан 3 мм, 20 форми, Волфрам, режещи части с двойна огранкой - Аксесоари за Dremel,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Taita Tools - световна марка, известна със своите висококачествени инструменти за обработка на дърво и металНие използваме най-съвременно оборудване за създаване на най-надеждните инструменти за нашите клиенти.Над 350 свързаните с тях индустрии доверие Taita Tools нашите висококачествени инструменти премиум-клас.Метали, включително стомана, алуминий и чугун.Всички видове дърво и акрил.Стъклени влакна и пластмаси.По-меки метали като злато, платина и сребро, тъй като те служат дълго време, без чипс и аварии. ✔️ [РАЗРАБОТЕНО В обединеното кралство] Независимо от това, означава ли вашата работа е точна обработка на метали, проектиране, производство на инструменти, заваряване, премахване чеп, производство на бижута, или сте пристрастени към различни видове изкуства и занаяти или хоби, като моделиране, определени карбид чеп Taita Tools - това е точно това, което ви е необходимо за получаване на отлични резултати!. ✔️ [High-performance МАТЕРИАЛ] Тези длета за въртящи се инструменти са изработени от висококачествена твердосплавной вольфрамовой на стомана с висока якост на материала, с който гарантирано ще издържи на изпитанието на времето.Благодарение на двойното ъгъла на рязане на зъбите, която пречи на чипс, този набор от бита от волфрамов карбид превъзхожда всички разменяйте от бързорежеща стомана. ✔️ [ПЪЛЕН набор] Този комплект от 10 + чеп за дърво от 10 теми включва в себе си всичко необходимо за рязане, даване на форма, шлифоване, полиране и отстраняване на остри ръбове, съвместим с черни и цветни метали, дърво, пластмаса и много други.В комплекта са включени : 20 чеп уникална форма. ?[ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ]? ЗА разлика от други подобни продукти на пазара, тези режещи разменяйте предоставят по-бързо рязане, като подходящи за почистване на отпадъци, вените и заварки леярни за инструменти, инструменти за прехвърляне. ✔️ [ПРАКТИЧНО и ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА] Поръчайте този набор от чеп за роторной wheelhead машини, и ще получите затворена кутия за съхранение за удобство на транспорта и безопасно съхранение!Повече не губете своите бита, дръжте ги ползва всеки път, когато те ще ви трябват!TAITATOOLS - единствената марка, която продава този продукт и предлага пълна гаранция от 1 година на всеки продаваните от нас стоки. ✔️ [РАЗРАБОТЕНО В обединеното кралство] Независимо от това, означава ли вашата работа е точна обработка на метали, проектиране, производство на инструменти, заваряване, заглаждане, производство на бижута, или сте пристрастени към различни видове изкуства и занаяти или хоби, като моделиране, определени карбид чеп Taita Tools - това е точно това, което ви е необходимо за постигане на отлични резултати!. ✔️ [High-performance МАТЕРИАЛ] Тези длета за въртящи се инструменти са изработени от висококачествена твердосплавной вольфрамовой на стомана с висока якост на материала, с който гарантирано ще издържи на изпитанието на времето.

Декларирани характеристики