.

Титуляр Парцал Asukohu Стенен Органайзер За Съхранение На Парцали Притежателя Закачалка За Метли Рафтове За Съхранение На Кухненски Скоба

Титуляр Парцал Asukohu Стенен Органайзер За Съхранение На Парцали Притежателя Закачалка За Метли Рафтове За Съхранение На Кухненски

BGN 24.01

Сума
Налично за поръчка

➤ Това е поставка за парцал без перфорация ➤ Той е изработен от висококачествени материали и с висока носеща способност. ➤ Лесна за използване в различни ситуации, като например една спалня, баня и т. ➤ Идеална за съхранение на швабр, водоустойчив и издръжлив, лесен за инсталиране. ➤ Пакетът включва :
1 бр. х титуляр за метли. ➤ Това е поставка за парцал без перфорация. ➤ Той е изработен от висококачествени материали и с висока носеща способност. ➤ Лесна за използване в различни ситуации, като например една спалня, баня и т. ➤ Идеална за съхранение на швабр, водоустойчив и издръжлив, лесен за инсталиране. ➤ Пакетът включва :
1 бр. х титуляр за метли. 100% чисто нова, от висок клас Функции : Това е поставка за парцал без перфорация.Той е изработен от висококачествени материали и с висока носеща способност.Лесен за използване в различни ситуации, като например една спалня, баня и т., Подходящ за съхранение на швабр, е водоустойчив и е трайна, лесна за инсталиране.Техническа спецификация : Материал : ABS + TPR Цвят : син, бял Размер : както е показано Количество : 1 бр Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча.Моля, се допуска отклонение 0-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. х титуляр за метли.

Декларирани характеристики