.

Mobestech Цифрови Фотоапарати 8 бр. Лещи за дъжд, Затворен Ръчно Съоръжения, Защита от пясък от Черно Хитрец за покриване на DSLR Камери за улицата, Фотографски Аксесоари, ?

Mobestech Цифрови Фотоапарати 8 бр. Лещи за дъжд, Затворен Ръчно Съоръжения, Защита от пясък от Черно Хитрец за покриване

BGN 38.43

Сума
Налично за поръчка

Защитно фолио за фотоапарати : Капачка на тази камера е изработена от висококачествени материали със защита от вятър и повърхностЗащита на камерата от дъжд : В долната част има отвор за статив и двустранен цип в отверстии, която няма да ви попречи да контролира камерата ръчно.Дъждобран за камера : е предназначена за защита на вашия фотоапарат от неочаквани метеорологичните условия, които могат да защитят от дъжд, пясък и сняг.Дъждобран : е предназначена за защита на вашия фотоапарат от неочаквани метеорологичните условия, които могат да защитават от дъжд, прах, пясък и сняг.Ръкави за фотоапарати : Може да се използва в дъждовно време, в пустинята, на брега на морето и в други места, където камерата се нуждаят от защита.Списък на пакетите в 8 x дъждобран за фотоапарат Характеристики - В долната част има отвор за статив и двустранен цип в отверстии, която няма да ви попречи да контролира камерата ръчно защитно фолио за камерата. - Цвят : Черен мушама за камерата. - Материал : найлон, дъждобран за цифров фотоапарат от PVC. -Размер : около 48,00 X36,00 X1,00 см /18,86 X14,15 X0,39 инча защита на камерата от дъжд. - Сверхчистое прозорец.Гъст и гъвкаво прозорец от PVC позволява ясно да се види мушама на LCD дисплея на вашия огледално-рефлексен фотоапарат. - Е предназначена за защита на вашия фотоапарат от неочаквани метеорологичните условия, е в състояние да защити камерата от дъжд, кал, пясък и сняг rain shield. - Калъф тази камера е изработена от висококачествен материал, с ветрозащитными и повърхностни чехлами за огледално-рефлексни фотоапарати. - Ветрозащитная и непромокаемая външна материя предпазва батерията на вашия обектив от студа, така че камерата може да работи нормално в студена зимна дъждовна време.Описание на продукта Дъждобран Този измамник е съвместим с повечето фотоапарати и обективи. калъф за фотоапарат осигурява защита от сериозни повреди, които могат да бъдат предизвикани от дъжд, сняг, солени пръски, прах и пясък. дъждобран за фотоапарати Този продукт представлява калъф за вашия фотоапарат и обектив от лек материал.

Декларирани характеристики