.

PCI-E от 1x до 16x Странично Card USB 3.0 Адаптер, PCIe от 1 до 4 Слота Множител Карти + 4шт 009S Странично Set за БТК Bitcoin Миньор pcie от 1 до 4 Странично Card kit

PCI-E от 1x до 16x Странично Card USB 3.0 Адаптер, PCIe от 1 до 4 Слота Множител Карти + 4шт 009S Странично Set за БТК

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Поддържани операционни системи : DOS, Linux, Windows XP/7/8/10 Когато штекерный проводник трябва да определи посоката, а не да се противодейства или да се измести, за да се предотврати изгаряне на оборудване, се свържете на тел, когато първо изход оборудване, след това штекерный тел, избягвайте прекалено твърд за контакт штекерного съединител.Комплекти Странично версия 009 S - това е най-новият и първокласно решение за определяне на настройки за майнинга на GPU.Ефективно елиминира липсата на PCI-E на дънната платка, и един интерфейс може да бъде удължен до 4. Форма на пълен комплект катанки се конфигурира индивидуално, никога не вземете въжето, за да се свържете.Поддържани операционни системи : DOS, Linux, Windows XP/7/8/10 . Когато штекерный проводник трябва да определи посоката, а не да се противодейства или да се измести, за да се предотврати изгаряне на оборудване, се свържете на тел, когато първо изход оборудване, след това штекерный тел, избягвайте прекалено твърд за контакт штекерного съединител.Комплекти Странично версия 009 S - това е най-новият и първокласно решение за определяне на настройки за майнинга на GPU.Ефективно елиминира липсата на PCI-E на дънната платка, и един интерфейс може да бъде удължен до 4. Форма на пълен комплект катанки се конфигурира индивидуално, никога не вземете въжето, за да се свържете.PCI-E от 1x до 16x Странично Card USB 3.0 адаптер, PCIe от 1 до 4 слота множительная карта + 4 бр. комплект Странично 009 S за БТК биткойн-майнера pcie от 1 до 4 странично card комплектособенности : 100% чисто нов и високо качество Комплекти Странично Version 009 S -това е най-новият и първокласно решение за определяне на настройки за майнинга на GPU.Поддръжка на контролер, щепсела и да играе.Ефективно елиминира липсата на PCI-E на дънната платка, и един интерфейс може да бъде удължен до 4. Решение за захранване на слота PCI-E, допълнителен кабел за захранване не е необходимо.Форма на пълен комплект катанки се конфигурира индивидуално, никога не вземете въжето, за да се свържете.Това удължаване приложимо към конектора PCI - E 1 X дънната платка, моля, включете захранващия кабел към дискета.При свързване на разширение PCI - E е необходимо отново да се свържете висящи кабели на компютъра.Когато штекерный проводник трябва да определи посоката, а не да се противодейства или да се измести, за да се предотврати изгаряне на оборудване, се свържете на тел, когато първо изход оборудване, след това штекерный тел, избягвайте прекалено твърд за контакт штекерного съединител.

Декларирани характеристики

Type name:
PCIe to 4-port USB3.0 Riser Card + 4pcs 009S Riser Set
Color :
Black
Bus Type:
PCI-E X1
Port Quantity:
4 x USB 3.0
Riser Card Size:
approx.120X94mm/4.72x3.7in
Supported OS:
for DOS, for Linux, for Windows XP/7/8/10
Package Includes:
1PC x PCI-E Riser Card + 4pcs 009S Riser Set
note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from actual item. :