.

Аксесоари за тигани Hemoton Прибори от Неръждаема стомана Тиган от Неръждаема стомана с дръжки Кухненски Тиган Кухненски принадлежности за Индукционна печка, за да п?

Аксесоари за тигани Hemoton Прибори от Неръждаема стомана Тиган от Неръждаема стомана с дръжки Кухненски Тиган Кухненски

BGN 6.45

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на писалката можете да безопасно и удобно да се ползват тиган, който не е уволнен и не се плъзга Устойчиви двойни дръжки надеждно закотвени тавата от печенето.Можете да го използвате за приготвяне на горещ бульон, сух бульон, приготвяне на морски дарове, задушаване на месо, и така нататък.Може да се превърне в практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Тиган от неръждаема стомана, може да се постави директно на индукционную котлон за загряване на храната.Изящна изработка и качествени материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Описание Тази практичен кухненски тиган е изработен от висококачествена неръждаема стомана за лесно използване.Тя е гореща тенджера, супа и така нататък.Може да имате най-щастливото време на готвене.Освен това може да бъде открито.Тиган е лесна, е подходящ за ресторант, барбекю, битови и така нататък.Характеристики -Цвят : сребрист -Материал : неръждаема стомана -Размер : 21.16 инча -изящна изработка и добри материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли. -Устойчиви двойни дръжки и защита от изгаряния на сигурно държат на него.Можете да го използвате за приготвяне на горещ бульон, сух бульон, приготвяне на морски дарове, задушаване на месо, и така нататък. -Тиган от неръждаема стомана, може да се постави директно на индукционную котлон за загряване на храната. -Благодарение на копчето можете да безопасно и удобно да се ползват тиган, който не е уволнен и не се плъзга. -Може да е практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.- Цвят : сребрист.- Размер : 21 X21 X5,5 см. на Помещение включва 1 х тиган за готвене.

Декларирани характеристики